صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
جنگ تعرفه‌ای جدید

ترامپ بریکس را تهدید کرد

واشنگتن اعلام کرد که تعرفه جدید ۱۰ درصدی، بر اعضای کشورهای در حال توسعه بلوک بریکس، بلافاصله اعمال نمی‌شود و در صورتی این اقدام انجام خواهد شد که این کشورها، اقدامات «سیاست ضد آمریکایی» انجام دهند.
کد خبر: ۱۳۱۵۸۴۵
| |
2379 بازدید
ترامپ بریکس را تهدید کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز یکشنبه گفت: ۱۰ درصد تعرفه اضافی بر کشورهایی اعمال خواهد کرد که با آنچه وی «سیاست‌های ضد آمریکایی» گروه بریکس می‌نامد، همسو شوند. اعضای بریکس تکذیب کردند که سیاست‌های ضد آمریکایی اجرا می‌کنند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به گفته این منبع ناشناس به رویترز، اگر کشورهای عضو گروه بریکس تصمیمات «سیاست ضد آمریکایی» بگیرند، تعرفه ۱۰ درصدی ترامپ بر این کشورها اعمال خواهد شد. البته کاخ سفید هنوز دستور اجرایی در مورد این تعرفه‌های احتمالی منتشر نکرده است.

ترامپ این خبر را در شبکه «تروث سوشال» در حالی اعلام کرد که هند، اندونزی و دیگر کشورهای عضو بریکس در حال مذاکره در مورد توافقات تجاری دقیقه نودی با دولت آمریکا بودند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، این مذاکرات پیش از مهلت ۹ جولای (۱۸ تیر) در حال انجام بود. قرار شد نرخ تعرفه‌ها در ۹ جولای افزایش یابد اما اکنون تاریخ اجرایی شدن این تعرفه‌ها تا اول آگوست به تعویق افتاده است.
 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات