سردار نائینی: دشمنان ایران درک کافی از جمهوری اسلامی ندارند

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با اشاره به موفقیت جمهوری اسلامی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد دشمنان ایران درک کافی از جمهوری اسلامی ندارند.
کد خبر: ۱۳۱۵۲۳۳
|
۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵ 04 July 2025
|
1269 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سردار «علی محمد نائینی»، سخنگوی سپاه پاسداران ایران در مصاحبه با سایت خبری المیادین گفت: «اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، پاسخ ایران کوبنده خواهد بود و هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت.»

وی با اشاره به جنگ و حمله ۱۲ روزه رژیم متجاوز صهیونیستی به ایران، افزود: «پاسخ سریع ایران محاسبات دشمنان را خنثی کرد. دشمن در جنگ اخیر به هیچ یک از اهداف خود نرسید و هدف آن نابودی قدرت نظام جمهوری اسلامی بود.»

سردار نائینی تصریح کرد: «دشمن به وضوح اعلام کرده است که هدف جنگ علیه ایران، تسلیم کردن این کشور، تجزیه و حذف آن است.»

وی خاطرنشان کرد دشمن پس از شکست در دستیابی به اهداف خود از طریق گفتگو، به اقدام نظامی متوسل شد. اما دشمنان ایران درک کافی از جمهوری اسلامی ندارند.

سردار نائینی تأکید کرد با وجود اینکه دشمن صهیونیستی فرماندهان نظامی ایران را در این جنگ هدف قرار داده و تلاش کرد ایران را گیج و آشفته کند، اما تهران به سرعت پاسخ داد. حال، چه کسی الان نگران است؟ ایران یا دشمنانش؟ آنها مطمئناً نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت حمله جدید به ایران هستند.

وی تصریح کرد جمهوری اسلامی در این جنگ بیش از ۲۰۰۰ موشک و پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد و بسیاری از موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به اهداف خود اصابت کردند.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار