حمله گردان‌های القسام به مواضع و تجهیزات رژیم صهیونیستی

در ادامه جنگ متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و مقاومت گروه‌های آن، گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، یک تانک مرکاوا و پایگاه فرماندهی و کنترل دشمن را هدف قرار داد.
کد خبر: ۱۳۱۵۲۲۳
|
۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰ 04 July 2025
|
1933 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ این گردان‌ها اعلام کرد با راکت یاسین ۱۰۵ تانک مرکاوا را در شرق شهر غزه هدف قرار داد.

گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد دیروز پنجشنبه با سه خمپاره پایگاه فرماندهی و کنترل دشمن را در شرق شهر غزه هدف قرار داده است.

گردان‌های القسام، پیشتر هم اعلام کرد که مبارزان این جنبش سایت تازه تأسیس السناتی، واقع در شرق خان یونس، در جنوب نوار غزه را با خمپاره‌های هدف قرار دادند.

از سوی دیگر، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند از صبح امروز شمار نظامیان صهیونیستی کشته شده در نوار غزه به ۳ تن رسیده است.

سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد در درگیری‌ها در شهر خان‌یونس در جنوب غزه، یک سرباز صهیونیستی کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.

از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۸۷۰  افسر و سرباز صهیونیست کشته شدند. همچنین بیش از ۶ هزار افسر و سرباز نیز از هفتم اکتبر مجروح شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت