توصیه خیرخواهانه امام‌جمعه اردبیل به فرح پهلوی!

امام جمعه اردبیل گفت: من برای اپوزیسیون خارج از کشور به خصوص به خانواده سلطنتی خیرخواهی دارم؛ با ذکور این خانواده حرفی ندارم چون او به پدرش رفته است اما به مادر این خانواده توصیه خیرخواهانه دارم.
کد خبر: ۱۳۱۵۲۱۸
|
۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷ 04 July 2025
|
4378 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد با اشاره به تشییع باشکوه شهدای جنگ دوازده روزه توسط مردم شهید پرور ایران اظهار کرد: تشییع شهداء پیام بسیار بزرگی برای دشمن دارد و عامل صیانت و بازدارندگی است. این تشییع با عظمت نشان داد ملت ما نمی‌ترسد یعنی اگر دشمن قصد دارد با ترساندن ملت ما به اهداف شوم خود برسد کار به جایی نمی برد. در دنیا در هیچ کشوری به شهداء آن کشور این گونه ارادت نشان داده نمی‌شود این ارادت و اجتماع نشان نشاط، مقاومت و اعلان آمادگی برای خرد کردن سر پوک دشمن است.وی ادامه داد: تشییع فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای دل ما را سوزاند ما دل اسرائیل را با تمام توان سوزاندیم و خواهیم سوزاند باذن الله. سوزاندن دل اسرائیل عمل به مرام این شهداست من با بخشی از این فرماندهان مرتبط بودم برای سه مطلب دل آنها له له می‌زد و حاضر بودند هزاران جان داشته باشند و در این راه بدهند؛ اول نمی‌خواستند ذره‌ای هیبت حضرت رهبر شکسته شود یا فرمانش زمین بماند تماماً چشمشان به دهان رهبر بود.امام جمعه اردبیل اضافه کرد: بهترین لحظات عمر آنها زمانی بود که با حضرت آقا جلسه داشتند، می‌گفتند «حاضریم همه چیز خود را فدا کنیم در چهره حضرت آقا غبار غم نبینیم» دوم قلب آنها برای پیشرفت ایران و نشکستن در برابر قداره بندان زمان گانگسترهای زمان راهزنان زمان نامحرمان بشریت دشمنان عنود و لدود ایران له له می‌زد می‌خواستند ایران در همه چیز مقدم و اول باشد در این مسیر روز و شب نمی‌شناختند.
وی افزود: هم فرماندهان عالی عمل کردند و برای ما یک تراث بسیار با عظمت نظامی از خود به جای گذاشتند و هم دانشمندان هسته‌ای خوب عمل کردند و تمام حلقه‌های مفقوده را با هوش ایرانی کشف کردند.آیت‌الله عاملی تشریح کرد: یک بشارت مهم دارم شهید سلامی شهید حاجی زاده استارت پروژه‌های علمی و دفاعی بسیار پیچیده و حساس را زدند و کار شروع شد و پیش می‌رود آنها راه را نشان دادند این پروژه‌ها امتداد حضور آنهاست و نتیجه آن را در آینده اسرائیل و اربابان اسرائیل خواهند دید. امام جمعه اردبیل تصریح کرد: این دو مسئله یعنی ارادت به حضرت آقا و تلاش مضاعف برای پیشرفت‌های دفاعی کشور کابوس برای اسرائیل است آتش زدن دل اسرائیل است فاجعه وحشتناک برای اسرائیل است بحمدالله امروز قلب کل ملت به صورت حیرت آور با رهبری است.نماینده ولی فقیه در استان اردبیل افزود: ما با آن شهداء پیمان می‌بندیم که در طول عمر خودمان با تمام توان در این دو مرام آنها تلاش خواهیم کرد و در هر دو ساحه داغ بزرگی بر دل دشمن خواهیم گذاشت؛ مطلب سوم «و ما ادراک ما مطلب سوم«، لحظه لحظه آنها نگرانی قدسی داشتند آیا خداوند از ما راضی است؟ تنها آرزوی آنها شهادت با مدال «و رضوان من الله اکبر» بود در تمام تصمیم گیری‌ها جز طلب رضوان الهی چیزی در نیت آنها نبود.وی ادامه داد: همه اهل نماز شب بودند گریه‌ها و خلوت‌ها داشتند و من فکر می‌کنم آخر سر با اشک چشم کاری کردند که به مدال «ای جان آرام گرفته و اطمینان یافته!به سوی پروردگارت در حالی که از او خشنودی و او هم از تو خشنود است، باز گرد.پس در میان بندگانم درآی و در بهشتم وارد شو.» رسیدند.

آیت‌الله عاملی گفت: وای از آن روزی که این فرماندهان در محکمه خدای واحد قهار جلوی قاتلین خود را بگیرند امیرالمومنین(ع) فرمود روز مظلوم خیلی شدیدتر از روز ظالم است امام جمعه اردبیل تصریح کرد: نتانیاهو قطعاً جمعیت میلیونی تشییع کنندگان را دید و تحقیر شد من به او جمله‌ای می‌گویم و از سفیر اسرائیل در آذربایجان می‌خواهم حتماً این نکته را به عبری برگرداند و به نتانیاهو برساند به او می‌گویم این تشییع با عظمت شهداء ما بود. این تشییع میلیونی ثابت کرد که آنها در قلب آحاد ملت ما جای دارند اما اگر روزی عمر نحس تو تمام شود حتماً و حتماً و حتماً، قطعاً و قطعاً و قطعاً تمام ملت‌های دنیا مرگ تو را جشن خواهند گرفت و بر قاتل تو رحمت خواهند فرستاد.وی ادامه داد: به نتانیاهو می‌گویم تو به بدن این شهداء و جان مادی آنها دست یافتی اما به مجد آنها، عزت آنها و اراده آنها نتوانستی دست پیدا کنی در کربلا امام حسین(ع) فرمود:«آيا مرا با مرگ مى ترسانيد. آيا بيش از كشتن من مى توانيد؟ آفرين به مرگ در راه خدا، ولى شما نمى توانيد شكوه مرا نابود كنيد و عزّت و شرافتم را از بين ببريد، پس از این، از کشته شدن باکی ندارم»امام جمعه اردبیل بیان کرد: خداوند متعال این شهداء را پذیرفت می‌توانست کاری کند که ۵ دقیقه زودتر بروند یا تاخیر کنند همه امور و همه حوادث در زندگی ما این گونه است چند دقیقه آن طرف یا این طرف حادثه را رفع می‌کند اما مشیت حکیمانه خداوند بر همه اراده‌ها و بر همه برنامه‌ها سیطره دارد.وی در بخش دیگری از خطبه اظهار داشت: نتانیاهو گفته تنها دستاورد ما از این جنگ ترور فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای بود او به این ترور هم افتخار می‌کند هم می‌گوید در تاریخ ماندگار خواهد بود.
رژیمی که به ترور افتخار کند، مرده است

آیت الله عاملی گفت: به حکومتی که افتخار می‌کند دستاورد جنگش ترور است نگویید او شکست خورده بگویید او مرده است؛ ترور، شرف و ظفر نیست ذلت است جناب هانی،حضرت مسلم را در خانه جای داده بود ابن زیاد را دعوت کرد و از مسلم خواست او را ترور کند ولی مسلم ترور نکرد و ابن زیاد فهمید و فرار کرد. سپس مسلم در جواب هانی گفت رسول خدا(ص) فرموده: " الْإِسْلَامَ قَیَّدَ الْفَتْک"(اسلام مانع می شود از اینکه انسان کسی را به طور ناگهانی بکشد)امام جمعه اردبیل تشریح کرد: اگر مسلم ابن زیاد را می‌کشت اولاً هانی که رئیس بزرگ ترین قبیله کوفه بود به دست ابن زیاد شهید نمی‌شد و از آن مهمتر قطعاً و قطعاً کل کوفه به حضرت مسلم ملحق می‌شد چون ترس آنها فقط از تهدیدات و از شایعه های نگران کننده ابن زیاد بود، ابن زیاد بسیار خشن ، قسی‌القلب و پهلوان جنگ روانی بود و اگر کوفه به حضرت مسلم ملحق می‌شد او با یک لشکر بسیار وسیع به طرف کربلا حرکت می‌کرد و شاید امام و اهل بیت رسول خدا(ص) را نجات می‌داد اما مسلم از همه این‌ها گذشت تا مرتکب یک خلاف شرع و یک راه نامشروع نشود این درس بسیار بزرگی از درس‌های کربلاست این تفکر کجا و تفکر عفن صهیونیستی که از اول روی ترور بنا شده کجا؟

جنگ ۱۲ روزه جنگ اولین‌ها بود

وی با تاکید بر اینکه نتانیاهو بداند آنچه در تاریخ خواهد ماند نه جنایات او بلکه این است که ایران کشور اولین‌ها شد خاطر نشان کرد: جنگ ۱۲ روزه جنگ اولین‌ها بود یک: اولین بار اسرائیل در عمر نحس خود به طور واضح در جنگ شکست خورد؛ دو: هرگاه اسرائیل در منطقه وارد جنگ شده آمریکا به کمک او شتافته و او را پیروز ساخته است. اما این بار آمریکا به کمک اسرائیل آمد ولی باز شکست خورد.
امام جمعه اردبیل افزود: سه: اسرائیل در عمر نحس خود هرگاه در منطقه وارد جنگ با کشوری شده آن کشور در آخر تقاضای آتش بس کرده ولی اولین بار در جنگ ۱۲ روزه، اسرائیل تقاضای آتش بس کرد؛ چهار: اسرائیل همیشه جنگ را با غافلگیری طرف مقابل شروع کرده و برده است در جنگ شش روزه با اعراب نیز جنگ را اسرائیل شروع کرد و کشورهای عربی را غافلگیر و شکست داد. برای اولین بار اسرائیل جنگ را با غافلگیری شروع کرد ولی در انتها خودش غافلگیر و شکست خورد.وی گفت: پنج: در جنگ اسرائیل با کشورهای عربی همیشه تل آویو سالم سالم مانده است برای اولین بار تل آویو در جنگ ۱۲ روزه مثل غزه شد؛ سخن وزیر کشور آلمان را حتماً همه شنیده اید که بعد از ملاحظه خرابی‌های غزه خطاب به اسرائیلی ها گفت شما چرا به دروغ می‌گویید در این خرابی بیست نفر کشته شده ظاهر ماجرا نشان می‌دهد که در این انفجارها صدها نفر کشته شده‌اند.آیت‌الله عاملی افزود: شش: اسرائیل از جهت نظامی تا حال قدرت فائق منطقه بوده برای اولین بار اسرائیل در برابر موشک‌های ایرانی تفوق خود را از دست داد و دیگر قدرت فارغ منطقه نیست؛ هفت: تا حال در هیچ جنگی از جنگ‌های اسرائیل اپوزیسیون داخلی اسرائیل دشمن اسرائیل را همراهی نکرده است اما در این جنگ اپوزیسیون نتانیاهو همه یکدست اعلام کردند ایران در جنگ پیروز شد و اسرائیل به هیچ یک از اهداف خود نرسید.

شکنندگی ارتش اسرائیل نمایان شد

وی ادامه داد: هشت: در این جنگ برای اولین بار شکنندگی ارتش اسرائیل مکشوف گردید و توهم قوی‌ترین ارتش منطقه بودن ارتش اسرائیل فروپاشید؛ نه: در این جنگ برای اولین بار اروپا هم به آمریکا ملحق شد و ایران با ائتلاف آمریکایی و غربی جنگ کرد.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: غربی‌ها از جهت سلاح، تجهیزات نظامی و خدمات اطلاعاتی از طریق فشارهای دیپلماتیک در سازمان ملل و آژانس انرژی اتمی به کمک اسرائیل آمدند ولی برای اولین بار با این همه حمایت باز اسرائیل شکست خورد.آیت الله عاملی ادامه داد: جنگ و خونریزی در غرب آسیا سه رکن دارد آمریکا، اروپا و اسرائیل این‌ها هر کجا وارد می‌شوند بدترین جنایت را می‌کنند اولین بار این ثالوث شیطانی در حمله به ایران شرکت کرده و ناکام ماندند و حالا مثل مار گزیده به خود می‌پیچند من قبل از حمله آمریکا به ایران خطاب به آنها گفتم که اگر آمریکا به ایران حمله کند و شکست بخورد آیا می‌دانید چه افتضاحی برای آمریکا درست خواهد شد؟ آیا فکر این افتضاح را کرده‌اید؟وی در ادامه افزود: ده: اسرائیل در هر جنگی وارد شده محاسباتش درست از آب درآمده است حساب کرده که مثلاً آمریکا به کمک من خواهد آمد و من پیروز می‌شوم اولین بار در این جنگ اصلی‌ترین محاسبه اسرائیل که فوق العاده روی آن کار کرده بودند غلط از آب درآمد و کمر او را در این جنگ شکست و آن این بود که در اثر گزارشات غلط گفته بودند تا حمله کردی ملت ایران با تو همراه می‌شود تو منجی ملت ایران خواهی شد سفارت‌های اروپایی طی گزارشات خود آورده بودند که نارضایتی در ایران بسیار شدید است و قطعاً اگر کسی حمله کند او را منجی خود خواهند دانست.

اشتباه بودن محاسبات دشمن

امام جمعه اردبیل بیان کرد: ولی ملت ایران او را مات کرد او می‌خواست ملت ما به خیابان‌ها بریزد و همینطور شد به خیابان‌ها ریختند اما علیه یک بیگانه متجاوز شرور گرگ صفت که سرمایه‌های انسانی ملت را ترور کرده است علیه دزدی که به خانه ما وارد شده است و حالا اسرائیل به دست ملت ایران گرفتار شده است.
وی گفت: اسرائیل آنقدر به این محاسبه اطمینان داشت که چند روز قبل از حمله یکی از مقامات اسرائیل با عجله گفت «ما سال ۱۴۰۴ در تهران خواهیم بود!» چند سال پیش جان بولتون اعلام کرد «امسال جشن کریسمس را در تهران اجرا خواهیم کرد اما به آرزوی خود نرسید.»آیت‌الله عاملی ادامه داد: اسرائیل آنقدر به این محاسبات اطمینان داشت که همه طرح را به یک همسایه ما قبلاً گفته و او را متقاعد کرده بود که سقوط ایران حتمی است تا من کار را تمام کردم تو هم وارد می‌شوی و سهم خود را از خاک ایران برمی‌داری!!! آن کشور پشت مرز را با تجهیزات سنگین پر کرده بود وقتی مرزبانی ایران اعتراض می‌کرد می‌گفت ما مشغول مانور در خاک خودمان هستیم خدای متعال به لطف خاص خود و با اظهار قهاریت خود این‌ها را نقره داغ کرد.امام جمعه اردبیل افزود: یازده:خسارتی که در این جنگ به اسرائیل متوجه شد بی‌نظیر است اولین بار است که این قدر خسارت مادی و روحی به اسرائیل و اسرائیلی ها وارد می‌شود.وی در ادامه تبیین برکات جنگ ۱۲ روزه که هفته پیش شروع کرد در بیان هفتمین برکت اظهار داشت: یکی از برکات مهم این جنگ این است که فرصت بیداری خوبی برای اپوزیسیون خارج از کشور که با آمریکا و اسرائیل همکاری می کنند و به آنها امید بسته اند درست شد به آنها می‌گویم شما در این جنگ هم با قدرت حیرت آور کشور خودتان آشنا شدید و هم با نیت خطرناک آمریکا و اسرائیل نسبت به ایران و ایرانیان کاملاً آشنا شدید، دیدید که آنها نیتی جز پاک کردن ایران از روی نقشه نداشتند اگر این راه را ادامه دهید جز رو سیاهی تاریخی و جز نفرت ملت ایران چیزی برای شما به یادگار نخواهد ماند.
توصیه به فرح پهلوی!
امام جمعه اردبیل گفت: من برای اپوزیسیون خارج از کشور به خصوص به خانواده سلطنتی خیرخواهی دارم با ذکور این خانواده حرفی ندارم چون او به پدرش رفته است. وزیر خزانه داری وقت آمریکا در حق پدر او گفته بود او خیلی خُل وضع است صحبت با آدم خل وضع فایده ندارد.آیت‌الله عاملی ادامه داد: اما به مادر این خانواده توصیه خیرخواهانه دارم شما پا به سن گذاشته‌اید سال‌های آخر عمر شماست شما شایسته است عاقبت بخیر شوید و با یاد خیر ملت ایران از دنیا بروید تا در طول تاریخ از شما یاد خیر کنند راه عاقبت بخیری بسیار آسان است امروز تصمیم بگیرید راهی را که اردشیر زاهدی داماد شما انتخاب کرد، انتخاب کنید‌، او بر همه چیز سلطنت و بر تمام اوضاع شاه واقف بود او مدت ها وزیر خارجه شما بود او سال ها سفیر ایران در آمریکا و آخرین سفیر ایران در آمریکا بود و آمریکا را هم خوب می شناخت اسرائیل را از همه بهتر می شناخت او با شجاعت تمام خط انصاف را انتخاب کرد.وی گفت: او اعتراف کرد ما اشتباه بزرگی کردیم اگر اشتباه نمی کردیم مردم علیه ما انقلاب نمی کردند. عین حرف او این است مقصر ما هستیم خراب کردیم فساد بود دزدی بود حبس بود اگر حرف می زدی سرکوب بود من با جمهوری اسلامی آینده ایران را بسیار عالی می بینم ۸۳ میلیون را به نحوی مدیریت بکنی که تمام نیازهای ضروری آنها تامین بشود آسان نیست. سپس به سلطنت طلب‌ها می‌گوید خودتان را گول نزنید از خارجی ها پول نگیرید سپس می گوید کسانی که از عرب ها از سیا و از اسرائیل پول می گیرند دزدند این ها هیچ کدام به درد ایران نمی خورند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار