آلودگی هوا در خوزستان ۱۲۰۰ نفر را راهی بیمارستان‌ها کرد

افزایش آلودگی هوا در خوزستان در سه روز گذشته بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر را به دلیل مشکلات قلبی - تنفسی به مراکز درمانی کشانده است.
کد خبر: ۱۳۱۴۷۲۴
|
۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰ 01 July 2025
|
919 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر، میثم معزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عصر امروز سه‌شنبه اعلام کرد: در سه روز گذشته بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر به دلیل عوارض قلبی - تنفسی ناشی از آلودگی هوا به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

وی هشدار داد که شرایط جوی کنونی برای گروه‌های حساس از جمله بیماران قلبی - عروقی، زنان باردار، کودکان، سالمندان و مصرف‌کنندگان داروهای خاص، خطرناک است و این افراد باید از خروج غیرضروری از منزل خودداری کنند.

معزی با اشاره به گرمای شدید و آلودگی هوا بر لزوم رعایت نکات بهداشتی تأکید کرد و گفت: شهروندان باید مایعات بیشتری مصرف کنند، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید پرهیز کرده و لباس‌های نخی و روشن بپوشند.

وی همچنین توصیه کرد در صورت بروز علائمی مانند گرمازدگی یا مشکلات تنفسی، افراد سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند و بیماران خاص طبق برنامه دارویی خود عمل کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با حداکثر ظرفیت در حال خدمت‌رسانی هستند، از مردم خواست با رعایت توصیه‌های بهداشتی، به حفظ سلامت عمومی و تسهیل روند درمان کمک کنند.

وی افزود: مشارکت شهروندان در رعایت نکات بهداشتی، نقش مهمی در کاهش فشار بر سیستم درمانی و بهبود سلامت جامعه در این شرایط بحرانی دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت