صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت جمهوري خواهان با اصلاحات اوباما

بوهنر که انتظار مي‌رود در ماه ژانويه جانشين نانسي پلوسي رئيس مجلس نمايندگان امريکا شود گفت، اعضاي حزب جمهوري‌خواه معتقدند تغييرات در روند اصلاحات خدمات پزشکي، موجب ورشکستگي امريکا خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۱۴۶۲
| |
2734 بازدید

پرس تی وی خبر داد:

جان بوهنر رهبر جمهوري‌خواهان در انجمن حزبي مجلس نمايندگان امريکا، خواستار لغو روند اصلاحات درماني دولت شده است.

بوهنر که انتظار مي‌رود در ماه ژانويه جانشين نانسي پلوسي رئيس مجلس نمايندگان امريکا شود گفت، اعضاي حزب جمهوري‌خواه معتقدند تغييرات در روند اصلاحات خدمات پزشکي، موجب ورشکستگي امريکا خواهد شد.

لايحه اصلاحات خدمات پزشکي از سوي دولت باراک اوباما رئيس جمهور امريکا مطرح شده است.

بوهنر همچنين درحالي که اثرگذاري اين اصلاحات را زير سؤال مي‌برد، خاطر نشان کرد اين اصلاحات، بايد با اصلاحاتي منطقي جايگزين شود تا هزينه بيمه درماني کاهش يابد.

اين درحالي است که کارشناسان معتقدند که لغو تغييرات پيشنهادي اوباما غير ممکن است زيرا دموکرات‌ها هم اکنون کنترل مجلس سنا را در اختيار دارند و اوباما نيز رياست کاخ سفيد را برعهده دارد.

پيش‌بيني مي‌شود که جمهوري خواهان به تدريج کنگره را لابي خواهند کرد تا مانع اقدامات دموکرات‌ها در اجراي اين اصلاحات شوند.

اظهارات بوهنر يک روز پس از آن مطرح مي‌شود که گزارش بررسي درباره سيستم خدمات درماني در کشورهاي جهان، حکايت از ضعف سيستم درماني در امريکا دارد.

تحليل‌گران و ناظران سياسي مي‌گويند، ممانعت جمهوري خواهان از تصويب نهايي برنامه اصلاحات خدمات درماني اوباما، موجب افسوس محافظه‌کاران در جامعه امريکا خواهد شد که با حمايت آن‌ها جمهوري خواهان توانستند در انتخابات کنگره که در تاريخ دوم نوامبر برگزار شد، به پيروزي دست يابند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟