آلمان: اسرائیل کار کثیفی کرد که باید گفته می‌شد

«فردریش مرتس» صدراعظم آلمان چند روز پیش حملات و تجاوز رژیم صهیونیستی که با مشارکت آمریکا علیه ایران انجام شد را «کار کثیفی» توصیف کرد که به عقیده او، رژیم اسرائیل این اقدام را از جانب قدرت‌های غربی انجام داده است.
کد خبر: ۱۳۱۳۸۹۴
| |
88882 بازدید
|
۳
آلمان: اسرائیل کار کثیفی کرد که باید گفته می‌شد

صدراعظم آلمان مجددا از بیانیه پیشین خود که حمله رژیم صهیونیستی به ایران را «کار کثیفی» خوانده بود که برای غرب انجام می‌شود، حمایت کرد و ظاهرا ابراز تاسف و پشیمانی در این خصوص نکرد.
 
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان چند روز پیش حملات و تجاوز رژیم صهیونیستی که با مشارکت آمریکا علیه ایران انجام شد را «کار کثیفی» توصیف کرد که به عقیده او، رژیم اسرائیل این اقدام را از جانب قدرت‌های غربی انجام داده است.
 
صدراعظم آلمان در گفت‌وگویی با یک رسانه آلمانی بیان کرد: «من درباره بیانیه‌ای که دادم، ابراز پشیمانی نمی‌کنم. البته، قوانین بین‌المللی برای ما هم معتبر است. به نظر من اگر شما چیزی را رک و پوست‌کنده نگویید، دیگران این کار را انجام خواهند داد.»

رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه ۲۳ خرداد عملیاتی گسترده علیه ایران آغاز کرد. تهران در همان روز با آغاز عملیات «وعده صادق ۳» و حمله به اهداف نظامی در اراضی اشغالی، پاسخی کوبنده داد و در نهایت پس از ۱۲ روز رژیم صهیونیستی را به پذیرش آتش‌بس وادار کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
خوبه ! خوبه!
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
صد. اعظم آلمان اینقدر بز دل و ترسو است که گفتار خود را در پس حرف دو پهلو پنهان می کند باید گفت حاعت را از ایرانیان یاد بگیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۹
خانم آنگلا مرکل از ایشون خیلی مردتر بود.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت