سی ان ان: پس از بمباران اجزای برنامهای هستهای ایران سالم مانده!
سی ان ان و رویترز به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا گزارش کردند بر اساس ارزیابی سنتکام و آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا بر اثر حملات هوایی آمریکا به سایت فردو، نطنز و اصفهان اجزای اصلی برنامه هستهای ایران آسیب ندیده و تنها چند ماه عقب افتاده است. ترامپ با خشم این گزارش نهادهای اطلاعاتی را رد کرده است. گزارش سی ان ان را با ترجمه اختصاصی تابناک میبینید.
مهمترین مسئله امنیتی ایران این است که دشمن نداند میزان خسارات وارد کرده چقدر است. حتی اگر شده استفاده از فوردو متوقف شود.
فورا مجلس طرح حمایت از مراکز هسته ای را تصویب کند: هر مرکز هستهای تحت نظارت آژانس که مورد حمله خارجی قرار بگیرد برای همیشه از بازرسی و نظارت آژانس خارج می شود.
چرا آخه بگیم ،اون موقع داستان تحریم و بهانه حمله و گفتگوها تمام میشه ،ما مسولینی داریم ،که مردم زیر راکت و بم بودیم ،شبکه خبر از قیمت گوجه و خیار حرف میزدن
مهران
۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
پس ما هم باید بگوییم با توجه به اینکه تمام تاسیسات هسته ای ما توسط آمریکا و اسراییل نابود شده دیگر موضوعی جهت تحریم و مذاکره باقی نمانده و باید تحریم ها لغو شود.
ایران هم بگوید همه چیز در بمباران آمریکا از بین رفته است وتحریمها باید برداشته شود وتازه خسارت هم از دشمن گرفته شود نگویید هیچی نشده حیله پر برابر حیله