ادعای ترامپ: ایران خواستار گفتگو با ماست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در هشتمین روز از جنگ اسرائیل علیه ایران ادعا کرد که با وجود تلاش‌هایش برای دستیابی به راه‌حلی دیپلماتیک جهت پایان دادن به درگیری، در حال حاضر برای او دشوار است که از اسرائیل بخواهد حملات هوایی خود به ایران را متوقف کند.
کد خبر: ۱۳۱۲۷۲۲
|
۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰ 21 June 2025
|
545 بازدید

ادعای ترامپ: ایران خواستار گفتگو با ماست

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا روز جمعه به وقت محلی در ایالت نیوجرسی، جایی که قرار است در مراسمی برای جمع‌آوری کمک مالی در زمین گلف شخصی‌اش شرکت کند، به خبرنگاران گفت: «فکر می‌کنم در حال حاضر بسیار دشوار باشد که چنین درخواستی مطرح شود، به‌ویژه زمانی که یک طرف در حال پیروزی است.»

او مدعی شد: «درخواست چنین چیزی زمانی که طرف مقابل در حال شکست و باخت است، آسان‌تر خواهد بود. با این حال، ما آماده‌ایم، مایل هستیم و توانایی لازم را داریم. با ایران در حال گفت‌و‌گو هستیم و خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.»

ترامپ بار دیگر در حمایت از اسرائیل تاکید کرد که با توجه به موفقیت‌های نظامی اسرائیل، چنین درخواستی دشوار خواهد بود و مدعی شد: «وقتی به موضوع نگاه می‌کنید، توقف آن بسیار دشوار است، اسرائیل از نظر نظامی عملکرد موفقی دارد. فکر می‌کنم بتوان گفت که ایران کمتر موفق بوده و در چنین شرایطی قانع کردن طرف پیروز برای توقف، کاری دشوار است.»

اروپا نمی‌تواند کمکی کند؛ ایران می‌خواهد با ما گفت‌و‌گو کند

ترامپ همچنین تلاش‌های دیپلماتیک اروپا برای تعامل با ایران را کم‌اثر دانست و افزود: «آن‌ها کمکی نکردند. ایران تمایلی به گفت‌و‌گو با اروپا ندارد. آنها می‌خواهند با ما گفت‌و‌گو کنند. اروپا در این مورد نمی‌تواند کمکی بکند.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت