رسانه های رژیم صهیونیستی لحظاتی پیش از موج جدیدی از حملات موشکی ایران و تلاش برای مقابله با خبر داده اند.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این در حالی است که یک مقام بلند پایه رژیم صهیونیستی اذعان کرده است قدرت رهگیری موشکهای ایرانی به طرز چشمگیری کاهش یافته است.
ان بی سی نیوز به نقل از این مقام گزارش کرده است، سیستمهای دفاع هوایی اسرائیل تنها ۶۵ درصد از موشکهایی را که ایران در ۲۴ ساعت گذشته شلیک کرده، رهگیری کردند، در حالی که روز قبل این رقم نزدیک به ۹۰ درصد بود: «این نشان میدهد که موشکهای جدید ایران احتمالاً سریعتر و دقیقتر هستند.»
این مقام گفت: «تا دیروز، ما حدود ۱۰ تا ۱۱ دقیقه قبل از سقوط موشکها هشدار اولیه دریافت میکردیم. اما امروز صبح، این زمان شش یا هفت دقیقه بود. این یعنی موشکها احتمالاً خیلی سریعتر از موشکهای قبلی بودهاند.»
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.