صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۵ سال ویرانی: نتیجه حملات موشکی ایران به تل آویو!

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که بازسازی منطقه بات یام که تنها یکی از اهداف حملات موشکی ایران بوده، به ۵ سال زمان نیاز دارد.
کد خبر: ۱۳۱۲۲۹۰
| |
10889 بازدید
۵ سال ویرانی: نتیجه حملات موشکی ایران به تل آویو!

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی و روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش دادند که بازسازی منطقه بات یام در جنوب تل آویو که در یکی از دوره‌های عملیات وعده صادق در روز یک شنبه گذشته هدف حملات موشکی سنگین ایران قرار گرفت، دست کم به ۵ سال زمان نیاز دارد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ این گزارش تصریح کرد که تیم‌های امدادی در برجی که در این منطقه در روز یک شنبه هدف حمله موشکی ایران قرار گرفته، همچنان در حال جستجوی افراد مفقود شده هستند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز اعلام کرد که در حمله ایران به این منطقه دست کم ۸۰ ساختمان آسیب جدی دیده است.

فعالیت تأسیسات نفتی شهر حیفا نیز با وجود اینکه چند روز از حملات ایرانی‌ها می‌گذرد، همچنان متوقف است.

رسانه‌های عبری زبان همچنین اعلام کرده‌اند در خصوص شرایط مربوط به حملات ایران در منطقه جلیلوت واقع در شمال تل آویو بهتر است سکوت رسانه‌ای صورت گیرد و اخبار و تصاویر این حملات منتشر نشود.

پس از انتشار ویرانی‌های ناشی از مراحل اولیه عملیات وعده صادق ۳ که رسوایی بزرگی برای رژیم صهیونیستی به دنبال داشت، مدیریت فضای مجازی در سرزمین‌های اشغالی اجازه انتشار تصاویر زنده در بخش‌های مختلف را نمی‌دهد و انتشار هرگونه اخبار و تصاویر از حملات ایران و ویرانی‌های ناشی از آن ممنوع اعلام شده است. تاکنون چندین صهیونیست در رابطه با انتشار تصاویر در این خصوص بازداشت شده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات