آسیب بیمارستان سوروکا اسراییل

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که بیمارستان سوروکا به صورت جزئی آسیب دیده است.
کد خبر: ۱۳۱۲۴۹۳
|
۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴ 19 June 2025
|
6927 بازدید

به گزارش وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد: بیمارستان سوروکا به کار خود ادامه می‌دهد و تنها آسیب‌های جزئی دیده است.

‌سازمان ستاره داوود فعال در حوزه اورژانس رژیم صهیونیستی اذعان کرد که مرکز پژوهش‌های بیولوژیک که به ساختمان بیمارستان سوروکا چسبیده هدف موشک‌های ایرانی قرار گرفت.

این مرکز یک منطقه امنیتی حساس در اراضی اشغالی به شمار می‌رود که رژیم صهیونیستی آن را درست کنار بیمارستان سوروکا قرار داده تا به عنوان پوشش استفاده شود.

در حالی که رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند این طور القاء کنند که ایران یک بیمارستان را هدف قرار داده است اولاً این بیمارستان به محل استقرار نظامیان صهیونیست مجروح تبدیل شده و دوماً تنها دچار موج انفجار شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت