حمله موشکی ایران جلسه کابینه نتانیاهو را دورکار کرد

رسانه‌های عبری‌زبان گزارش دادند که از ترس حمله موشکی ایران جلسه کابینه نتانیاهو از راه دور برگزار شده است.
کد خبر: ۱۳۱۲۴۷۵
|
۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷ 19 June 2025
|
1465 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که نشست اعضای کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به‌صورت متفرق و از راه دور برگزار شده است.

شبکه تلویزیونی ۱۴ رژیم اسرائیل گزارش داد که اعضای کابینه نتانیاهو از ترس حمله ایران، به‌صورت متفرق و از راه دور در چندین شهر تشکیل جلسه دادند.

بر اساس این گزارش، تعدادی از اعضای کابینه به‌همراه نتانیاهو در یک پناهگاه زیرزمینی پناه گرفته بودند در حالی که سایر اعضای کابینه در شهر‌های دیگر مستقر بودند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت