کشف و انهدام کارگاه‌های پهپادی در چند استان

سخنگوی فراجا از شناسایی و انهدام ۱۴ پهپاد توسط نیرو‌های پلیس خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۲۳۱۴
|
۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲ 18 June 2025
|
9289 بازدید
|
۲

سردار سعید منتظرالمهدی در گفت و گویی اعلام کرد: مجموعه انتظامی کشور توانست در استان اصفهان نیز یک کارگاه تولید پهپاد و کوادکوپتر انتحاری را شناسایی و آن را منهدم سازد.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، وی همچین افزود: در استان البرز، تهران و چند استان دیگر نیز طی عملیات جداگانه کارگاه‌های تولید پهپاد و ادوات انفجاری نیز شناسایی و عوامل آن نیز دستگیر شدند.

به گفته معاون اجتماعی فراجا، علاوه بر این تعداد سه خودرو حامل پهباد و مواد منفجره نیز در استان البرز و تهران شناسایی شد.

سردار منتظرالمهدی به نظارت مرزی نیز اشاره کرد و افزود: در پی تعامل و دیپلماسی مرزی میان پلیس ایران و عراق، طرف عراقی در اقدامی پیش دستانه سه دستگاه خودرو حامل پهپاد را شناسایی و عوامل آن را دستگیر کرد.

این مقام ارشد انتظامی همچنین اعلام کرد: برخی افراد مغرض در این ایام با آتش زدن مواد بازیافتی و لاستیک به دنبال تشویش و نگرانی میان شهروندان هستند که تعدادی از آنها شناسایی و دستگیر شدند.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
این همه کارگاه؟ دستگاههای امنیتی چیکار می کردند پس؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸
بی شرفهای وطن فروش
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت