میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اصابت پرتابه به آزادراه تهران_قم؛ انسداد بخشی از مسیر

رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از اصابت پرتابه به سطح راه آزادراه تهران_قم و آسیب‌دیدگی در این محور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۲۰۳۳
| |
50748 بازدید
اصابت پرتابه به آزادراه تهران_قم؛ انسداد بخشی از مسیر

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور کشور از انسداد مقطعی محور آزادراه تهران قم خبر داد.

وی گفت: به دلیل اصابت یک پرتابه بخشی از رویه سطح راه در محور آزادراه تهران_قم دچار آسیب شده است.

رئیس پلیس راهور کشور تصریح کرد: در همین راستا خودرو‌ها در مسیر روبروی شهرک سینمایی موقتاً به جاده قدیم تهران قم برای تردد هدایت خواهند شد.

وی وضعیت تردد در آزادراه تهران_قم را نیمه سنگین ارزیابی کرد و گفت: در جاده هراز_ فیروزکوه در مقطع جاجرود و همچنین آزادراه تهران_شمال در تونل البرز بار نسبتا سنگین ترافیک را شاهد هستیم.

سردار حسینی وضعیت تردد در سایر محور‌های مواصلاتی کشور را نیمه سنگین ارزیابی کرد و از رانندگان درخواست کرد با صبر و حوصله و پرهیز از شتاب و سرعت رانندگی کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت