صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف یک پروژه 85 درصدی در طبس

در همین راستا، پروژه های بسیاری در دست احداث است که برخی از آنها با کندی و توقف مواجه شده است. مثلاً پروژه تصفیه‌خانه طبس، 85 درصدش انجام شده، اما متأسفانه به دلیل کم توجهی‌ها و سوءمدیریت‌ها، 15 درصدش باقی مانده است.
کد خبر: ۱۳۱۱۵۲
| |
7220 بازدید
محمد کریم عابدی، نماینده مردم طبس در مجلس درباره مشکلات حوزه انتخابه اش به نشریه بشارت گفت: مشکل آب روستاهای سرایان، بشرویه و فردوس و به ویژه در طبس را داشتیم، به طوری که بسیاری از روستاها را در طول تابستان با تانکر آبرسانی میکردند.

در همین راستا، پروژه های بسیاری در دست احداث است که برخی از آنها با کندی و توقف مواجه شده است. مثلاً پروژه تصفیه‌خانه طبس، 85 درصدش انجام شده، اما متأسفانه به دلیل کم توجهی‌ها و سوءمدیریت‌ها، 15 درصدش باقی مانده است.

پروژه آبرسانی به بخش دیهوک و روستاهای آن نیز در هفته دولت افتتاح شد، اما روستاهای اسفندیار و امامزاده علی و. . . هنوز از بی آبی در رنجند.

در بخش مرکزی، حدود 4 هزار و 500 نفر با کمبود آب مواجه‌ند که پروژه آبرسانی به آن شروع شده و امیدواریم تا دهه فجر به انجام برسد.

در همین راستا دیداری با وزیر نیرو داشتیم و مدیر عامل آب استان و مسئولین بخش دستگردان که بیشترین مشکل را داشتند، در این جلسه مشکلات خود را مطرح کردند و وزیر، دستور قاطع راه‌اندازی تصفیه‌خانه طبس را دادند و هیأتی تعیین شد که باید همین هفته به منطقه برود و از نزدیک، با بررسی منطقه، اعتبارات مربوطه را تأمین کنند.

وزیر گفت من خودم در آینده یا دهه فجر، باید بیایم تصفیه‌خانه طبس و پروژه کوثر و پروژه‌های دیگر بخش مرکزی و عشق آباد دستگردان را افتتاح کنم و این مسئله را به مسئول آب شهرستان ابلاغ کرد.

در بحث گاز هم قرار بوده دو شرکت پیمانکاری، پروژه گازرسانی به شهر طبس را شروع کنند، یکی شروع کرده و دیگری نکرده، این در حالی است که باید ظرف 365 روز، کل طبس گازرسانی شده باشد. البته گاز اصلی پشت دروازه طبس است و امیدواریم در دهه فجر، شعله گاز در طبس روشن شود.

علاوه بر این، چند وقت پیش همه مسئولانی که در زمینه مسکن مهر مشکلاتی داشتند، آمدند و مستقیماً با معاون وزیر مسکن و مسئولان مربوطه جلسه‌ای گذاشتند و خوشحال و خرم، مسائل خود را حل کردند و رفتند.

اخیراً به بنیاد مسکن هم درباره طرحهای هادی روستاها که به دلیل سوء مدیریت معوقه مانده، تذکر دادیم که زودتر پروژه های معوقه را پیش ببرد. این روند با باقی وزارتخانه‌ها هم ادامه دارد. در آینده هم وزرا و معاونان آنان را مثل قبل، به منطقه خواهیم برد و مسئولان را در صورت لزوم به استان میفرستیم.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار