زن ۷۰ ساله در اصفهان توسط پسرش به قتل رسید

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه گفت: فردی که مادر ۷۰ ساله خود را به قتل رسانده و متواری شده بود با تلاش مأموران انتظامی این فرماندهی در یکی از شهرستان‌های شمالی کشور دستگیر شد.
کد خبر: ۱۳۱۱۱۷۱
| |
4667 بازدید

زن ۷۰ ساله در اصفهان توسط پسرش به قتل رسید

به گزارش تابناک، سرهنگ "مصطفی صادق زاده" بیان داشت: فروردین ماه سال جاری در پی قتل خانم ۷۰ ساله‌ای در یکی محلات شهرستان مبارکه، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه افزود: کارآگاهان با بررسی‌های میدانی و کار اطلاعاتی دقیق، فرزند مقتول را به عنوان متهم اصلی این پرونده شناسایی و برای دستگیری وی وارد عمل شدند.

وی تصریح کرد: در این راستا مأموران با تلاش و اقدامات شبانه روزی موفق شدند مخفیگاه متهم که پس از ارتکاب جرم از محل متواری شده بود را در یکی از شهرستان‌های شمالی کشور شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد: فرد دستگیر شده در تحقیقات اولیه به بزه ارتکابی اقرار که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت