به گزارش تابناک، سرهنگ سیدعلی میراحمدی جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان روز چهارشنبه به رسانهها افزود: دیروز پس از اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر پیدا شدن جسد سوخته مردی داخل باغ یکی از محلات دامغان، بلافاصله ماموران انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
وی به حضور پلیس در محل اشاره کرد و گفت: با هماهنگی قضایی جسد به پزشکی قانونی منتقل و در بررسیهای فنی و تخصصی کارآگاهان هویت مقتول مشخص شد.
سرهنگ میراحمدی با اشاره به اینکه ماموران طی تحقیقات ویژه پلیسی احتمال دادند قاتل دختر مقتول است، ادامه داد: پلیس در کمتر از چند ساعت متهم را شناسایی، دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کرد.
وی بیان کرد: دختر ۴۲ ساله معتاد و سابقه دار مقتول، در بازجویی فنی پلیس به قتل پدر ۸۰ ساله خود اقرار و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان خاطرنشان کرد: برخورد با جرایم خشن جزو اولویتهای اصلی پلیس است و ماموران انتظامی استان با جدیت تمام در این زمینه اقدامهای قانونی خود را انجام میدهند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.