آتش به جان کشتی در اسکله بوشهر افتاد

مجتبی خالدی اظهار کرد: ساعت 11:05 روز دوشنبه 21 خرداد 1404، گزارشی از آتش سوزی در یک کشتی در اسکله شرکت متانول کاوه دریافت شد که بلافاصله یک دستگاه آمبولانس و دو خودروی نیمه‌سنگین کمک‌دار به محل اعزام شدند.
کد خبر: ۱۳۱۰۹۸۵
| |
3055 بازدید
|
۱
آتش به جان کشتی در اسکله بوشهر افتاد

سخنگوی هلال احمر از حریق در کشتی حامل متانول در اسکله دیر بوشهر خبر داد و گفت: در این حادثه ۵ نفر آسیب دیدند.
 
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ مجتبی خالدی، سخنگوی هلال احمر از وقوع حریق در یک فروند کشتی حامل متانول در اسکله شرکت متانول کاوه در شهرستان دیر استان بوشهر خبر داد و اظهار کرد: ساعت 11:05 روز دوشنبه 21 خرداد 1404، گزارشی از آتش‌سوزی در یک کشتی در اسکله شرکت متانول کاوه دریافت شد که بلافاصله یک دستگاه آمبولانس و دو خودروی نیمه‌سنگین کمک‌دار به محل اعزام شدند.
 
خالدی افزود: بر اساس گزارش‌های اولیه، این حادثه تاکنون پنج نفر حادثه‌دیده داشته که اطلاعات تکمیلی درباره وضعیت مصدومان، علت حادثه و جزئیات عملیات امداد و نجات متعاقباً اعلام خواهد شد.

سخنگوی هلال احمر در پایان گفت: تیم‌های امدادی همچنان در محل حضور دارند و عملیات پایش و ایمن‌سازی ادامه دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
اگر با قصور و تقصیر در فاجعه بندر شهید رجایی برخورد حداقلی هم می شد شاید این حادثه رخ نمی داد
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت