بازداشت عامل آتش سوزی بخش اداری بیمارستان رجایی

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران از آتش سوزی در بخش اداری این بیمارستان در نخستین ساعات صبح امروز، سه شنبه ۲۰ خردادماه و دستگیری عامل آتش سوزی خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۰۷۵۶
|
۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹ 10 June 2025
|
2966 بازدید
|
۱

بازداشت عامل آتش سوزی بخش اداری بیمارستان رجایی

صبح امروز سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از آتش‌سوزی در بخش اداری بیمارستان رجایی واقع در خیابان ولی‌عصر خبر داد و گفت: این حادثه خسارت جانی نداشته و به بخش درمانی بیمارستان آسیبی نرسیده است.

به گزارش سرویس اجتماعی تابناک، جلال ملکی درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۵:۵۸ صبح امروز، حادثه آتش‌سوزی در یک بیمارستان واقع در خیابان ولی‌عصر، ابتدای نیایش به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی ادامه داد: بلافاصله ۶ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه تجهیزات کامل شامل نردبان هیدرولیکی، تشک نجات، تانکر و دیگر امکانات مورد نیاز به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: با حضور نیرو‌ها در محل، مشخص شد که آتش‌سوزی در بخش اداری بیمارستان رخ داده و این قسمت فاصله زیادی با بخش‌های درمانی داشت. نمای جنوبی ساختمان که ظاهراً از جنس قابل اشتعال بوده، دچار حریق شده بود و شعله‌ها به طور کامل سه طبقه از این ساختمان اداری را درگیر کرده بودند.

ملکی افزود: آتش به تعدادی از اتاق‌های اداری نیز سرایت کرده بود که باعث سوختن لوازم داخل اتاق‌ها شد. خوشبختانه در زمان وقوع حادثه، کسی داخل اتاق‌ها حضور نداشت.

بعد از ان معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران از دستگیری عامل آتش سوزی بخش اداری این بیمارستان خبر داد.

دکتر رضا گل پیرا در این باره اظهار داشت: ساعت ۵:۵۰ صبح امروز نیرو‌های بیمارستان قلب شهید رجایی، وقوع آتش سوزی در بخش اداری را به ما اطلاع دادند که یک فرد دارای اختلالات روانی که قصد آسیب به بیمارستان را داشته وارد ساختمان اداری شده و اقدام به آتش سوزی این ساختمان کرده است.

وی افزود: هنوز انگیزه این فرد را دقیق نمی‌دانیم. پس از ایجاد حریق، این فرد قصد آسیب رساندن به خود را نیز داشته که خوشبختانه توسط عوامل حاضر در صحنه، دستگیر و تحویل پلیس داده شده است.

معاون بیمارستان قلب شهید رجایی با اشاره به اعزام چندین ایستگاه آتش نشانی برای اطفای حریق، خاطرنشان کرد: با کمک نیرو‌های بیمارستان و همچنین نیرو‌های خدوم آتش نشانی، ساعت ۸:۲۰ صبح امروز، آتش به طور کامل مهار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، گل پیرا تاکید کرد: این حادثه در ساختمان اداری که با فاصله نسبت به بخش‌های درمانی قرار دارد، رخ داد و هیچ آسیبی به بخش‌های درمانی وارد نشده است. در حال حاضر خدمات درمانی به صورت معمول به بیماران ارائه می‌شود و جای نگرانی نیست.

به گفته وی، در حال حاضر با ورود عوامل انتظامی و امنیتی، ابعاد مختلف و علت وقوع این حادثه در حال بررسی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Poland
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
اداری کدومه بخش تحقیقات بوده همه امار ها و نتایج تحقیقات از بین رفته.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت