ترامپ: از نابودی شهر جلوگیری کردم!

رئیس‌جمهور آمریکا، با دفاع از تصمیم خود برای اعزام نیروهای گارد ملی به لس‌آنجلس در پی اعتراضات اخیر، فرماندار کالیفرنیا را «کاملاً بی‌کفایت» خواند و گفت این تصمیم از نابودی کامل شهر جلوگیری کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۰۶۹۶
|
۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۶ 09 June 2025
|
843 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده امروز (دوشنبه) در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» اعلام کرد که اعزام نیروهای گارد ملی برای مهار اعتراضات اخیر در ایالت کالیفرنیا «تصمیمی عالی» بوده و فرماندار این ایالت باید بابت آن قدردان باشد.

پس از یورش مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به مرکز شهر به‌منظور شناسایی مهاجران غیرقانونی، اعتراضات گسترده‌ای در لس‌آنجلس آغاز شد و به درگیری پلیس با معترضان انجامید. در واکنش به این ناآرامی‌ها، ترامپ دستور اعزام ۲۰۰۰ نیروی گارد ملی به منطقه لس‌آنجلس را صادر کرد.

«گاوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا ضمن انتقاد از اقدامات تحریک‌آمیز ترامپ که موجب تشدید خشونت‌ها شده، خواستار عقب‌نشینی نیروهای گارد ملی شد و ادعا کرد که پیش از دخالت دولت فدرال، نیروهای ایالتی و منطقه‌ای مشکلی نداشتند.

ترامپ در پیام خود نوشت: «ما تصمیمی عالی گرفتیم که برای مقابله با شورش‌های خشونت‌آمیز و تحریک‌شده در کالیفرنیا، گارد ملی را اعزام کردیم. اگر این کار را نمی‌کردیم، لس‌آنجلس به‌طور کامل نابود می‌شد. فرماندار کاملاً بی‌کفایت کالیفرنیا، گاوین نیوسام، و شهردار لس‌آنجلس، کارن باس، باید می‌گفتند: "متشکریم رئیس‌جمهور ترامپ، شما فوق‌العاده هستید. بدون شما هیچ بودیم، قربان. " اما در عوض، تصمیم گرفتند به مردم کالیفرنیا و آمریکا دروغ گفته و بگویند که ما لازم نبودیم و این‌ها فقط "اعتراضات مسالمت‌آمیز" بودند.»

او در ادامه گفت که با «نگاهی ساده به تصاویر و ویدیوهای اعتراضات» می‌توان حقیقت ماجرا را دریافت. ترامپ در پایان تأکید کرد: «ما همیشه آنچه برای ایمن نگه داشتن شهروندان‌مان لازم است انجام می‌دهیم، تا بتوانیم با هم عظمت را به آمریکا بازگردانیم.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت