اجاره بالاتر از سقف؛ مستاجر علیه مالک به دادگاه می‌رود!

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از تعیین سقف اجاره بها سال ۱۴۰۴ به میزان ۲۵ درصد در شهر تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۰۶۲۴
|
۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰ 09 June 2025
|
3275 بازدید
|

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ از سال ۱۳۹۹ به دنبال شیوع ویروس کرونا و با هدف حمایت از مستاجران، دولت سقف افزایش اجاره بها را ۲۵ درصد تعیین کرد و سیاست تعیین سقف تا کنون ادامه یافته است. در حال حاضر این اختیار به شورای مسکن استان‌ها محول شده و هر استان متناسب با نرخ تورم آن استان، میزان مجاز افزایش اجاره بها را تعیین می‌کند.

اخیرا جلسه تصمیم‌گیری جهت تعیین سقف اجاره‌بها سال ۱۴۰۴ با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی استان، مدیران کل امور مالیاتی شهر و استان، شرق، غرب و جنوب تهران، ریس سازمان تعزیرات حکومتی استان و رئیس اتحادیه مشاورین املاک در محل استانداری تهران برگزار شد.

رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در این خصوص گفته است: این جلسه پیرو مصوبات شورای مسکن به منظور تعیین سقف اجاره‌بها سال ۱۴۰۴ در شهر تهران و سایر شهرهای استان برگزار شد.

وی ادامه داد: در جلسه مذکور میزان تعیین اجاره بها در شهر تهران تا ۲۵ درصد افزایش و همچنین در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر در استان تا ۲۰ درصد افزایش تصویب شد.

خالقی خاطرنشان کرد: باتوجه به تصمیم و مصوب شدن میزان نرخ رشد اجاره بها در سال ۱۴۰۴ مطابق با قانون افزایش نرخ اجاره بها بیش از ۲۵ درصد در شهر تهران تخلف محسوب می‌شود و هیچ مالکی حق ندارد بیش از این نرخ به مستاجر واحد مسکونی را اجاره بدهد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران تاکید کرد: در صورتی که مالک بیش از نرخ تعیین شده واحد مسکونی خود را به مستاجر اجاره دهد، مستاجر می‌تواند تا ۵ سال از مالک در شورای حل اختلاف شکایت کند.

خالقی تصریح کرد: در صورتی که مشاور املاکی بیش از نرخ اجاره بهای تعیین شده قرارداد منعقد کند با بازرسی‌هایی که انجام می‌شود با آنها برخورد خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
مشاور املاک در سایت رسمی دولتی خودنویس به راحتی اجاره نامه رو ثبت کرد و 200 پیش و 20 اجاره رو برای تمدید امسال نوشت 400 و 30 اجاره!
اگه این سایت رسمی دولتی چرا نظارتی روش نیست؟!!
اگه راست میگید چرا مردم رو سوق میدید به دااگاه که نه اینکه مشکلات کم دارند بیافتن توی راهروهای دادگاهها!!
مگه بنگاههای املاکی اتحادیه ندارند؟!!
چرا این موضوع از طریق همون سایت ها و اتحادیه ها پیگیری نمیشه و فقط میخواهید یه چیزی گفته باشید!! 25 درصد اعلام کردید اونها هم گفتن چشم!!!
بریم دادگاه و بیاییم و اسیر بشیم از زندگیمون درصورتی که راه خیلی راحتتر همون سایت رسمی خودتونه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
خیلی مرام دارید اینقدر تورم ایجاد نکنید که همه با توجه به آن قیمت‌ها رو افزایش بدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
وای که چقدر خندیدم !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
چرا برای حمایت از مستاجران درآمد آنها را افزایش نمی دهد چرا خود دولت و بانک ها و شهرداری و دیگر سازمان ها خانه های در اختیار خود را با قیمت پایین اجاره نمی دهند؟؟؟ قیمت مصالج و هزینه های ساخت و تعمیرات و عوارض های دریافتی دولت و شهرداری و .... صدها درصد افزایش قیمت اما اجاره 25 درصد!!!!!!!!!!!! چرا این قیمت گذاری دستوری 25 درصد را خود دولت و شهرداری رعایت نمی کند؟؟؟ چرا برای افزایش قیمت مواد غذایی و نان و ......رعایت نمی شود؟؟؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
جدی میفرمایید ؟
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
تورم واقعی بالای ۱۰۰درصد
تورم رسمی ۴۰-۵۰ درصد
سقف تعیین شده اجاره ۲۴ درصد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
صاحبخانه ما طبق مصوبه جناب مدیر کل باید 100میلیون ماهی 3500 هزار تومان اضافه کنه در صورتیکه 200میلیون و3میلیون میخواد در غیر این باید تخلیه کنم جناب مدیر کل بفرمایید تخلیه کنم کجا برم شماجایی سراغ داری 500با 18تومانسخه شما قدرت اجرایی ندارد .زحمت نکش.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
خیلی خوب با قوانینتون ملت رو با هم درگیر کردید و خودتون نشستین کنار و نیگا میکنین و میخندین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
این قانون باعث میشه مالکین هر سال مستاجران را جواب کنند و باهاشون تمدید نکنند تا این وسط به نفع بنگاههای امکاک شود . دستتون درد نکنه با این راهکار. این قوانین از تراوشات ذهنی نخبگان تصمیم گیر هست برای درآمد بیشتر بنگاههای املاک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
شما بهتره اصلا کاری نکنید.سراغ هر مشکلی میروید بدتر و بدتر میشود.همان بهتر که به فکر گرانی برنج و دارو ولوبیا چیتی و .....باشید عزیزان زحمتکش.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت