یک کارگاه زیرزمینی تولید کیک، شیرینی و بیسکویت با برندهای تقلبی، غیرمجاز و بدون استانداردهای بهداشتی در یکی از محله های شیراز شناسایی و با دستور قضایی پلمب شد؛ کارگاهی که در آن میتوانستید طعم سوسک را احساس کنید. وضعیت فاجعه بار این کارگاه که نشان میدهد شیرینیجات ارزان چگونه تولید میشود را میبینید.
مهم صاب کار هست که ایرانیه . کارگر مهتاج هر کاری که کارفرما بخواد انجام میده ، البته وجدان و شرافت جنسیت و نژاد نمیشناسد : پر طاووس عیان است به کرکس ندهند معرفت در گران است به هرکس ندهند . که