فرانسه هم به آلمان میزبان رحم نکرد؛ امباپه بالاخره ستاره شد!
تیم ملی فوتبال فرانسه موفق شد با درخشش امباپه، عنوان سوم لیگ ملتهای اروپا را از آن خود کند.
کد خبر: ۱۳۱۰۴۴۲
| | 10016 بازدید

کیلیان امباپه بود که یک گل و یک پاس گل به نام خود ثبت کرد.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دیدار ردهبندی رقابتهای فوتبال لیگ ملتهای اروپا، از ساعت ۱۶:۳۰ امروز (یکشنبه) بین تیمهای ملی آلمان و فرانسه برگزار شد که در پایان، شاگردان دیدیه دشان در تیم فرانسه با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شدند و به عنوان سومی دست یافتند.
ستاره این بازی که در ورزشگاه MHP اشتوتگارت برگزار شد، کیلیان امباپه بود که یک گل و یک پاس گل به نام خود ثبت کرد. او در دقیقه ۴۵ موفق به گلزنی شد و در دقیقه ۸۴ نیز پاس گل دوم تیمش را برای مایکل اولیسه فراهم کرد.
فرانسه در دیدار نیمه نهایی با نتیجه ۵ بر ۴ مغلوب اسپانیا شد و آلمان هم با نتیجه ۲ بر یک بازی را به پرتغال واگذار کرد.
دیدار نهایی این دوره از رقابتهای لیگ ملتهای اروپا از ساعت ۲۲:۳۰ امشب در ورزشگاه آلیانز آرنا برگزار میشود؛ جایی که اسپانیا و پرتغال مقابل هم صفآرایی خواهند کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






