به گزارش تابناک، حجت الإسلام و المسلین شهاب مرادی در سخنرانی مراسم روز عرفه در تهران، با اشاره به جمله «وَ لَا تَجْعَلْنِی لِلظَّالِمِینَ ظَهِیراً وَ لَا لَهُمْ عَلَى مَحْوِ كِتَابِكَ یداً وَ نَصِیراً» از دعای امام سجاد در روز عرفه گفت: سکوت در برابر ظلم و ستمِ ظالم، خودش مرتبه ای از مراتب کمک و همراهی و همکاری با ظالم است. مگر در شرایطی که امکان اظهار نظر نباشد که حتما باید انسان در چنان شرایطی قلبا از ظالم و ظلم او متنفر و منزجر باشد و الا در ظلم او شریک است.
او گفت: برائت از مشرکین یک امر عبادی است نه یک افزودنی سیاسی به مناسک عبادی حج، این عمل روح حج است و برائت از شرک و مشرک و دوری جستن از ظلم و ظالم در ذات حج و در آثار پذیرش توحید همیشه بوده و هست.
شهاب مرادی گفت: بله أساسا اسلام دین مهربانی است و مهربانی را نباید با بی طرفی و بی تفاوتی اشتباه گرفت. بی تفاوتی هر فرد و هر جامعهای در برابر ظلم و ستم هر ستمگری، نماد نامهربانی و خودخواهی است. امروز گرسنگی و مصائب متنوع و تلخ کودکان مظلوم و مردم ستمدیده غزه و فلسطین اگر مورد بی تفاوتی یک فرد یا یک جامعه قرار بگیرد، آن فرد، آن گروه و آن جامعه، ادعای مهربانی که هیچ، حتی نمی توانند ادعای شرف و انسانیت کنند.
از نگاه اسلام و اخلاق، این قبیل افراد با قاتلان و ظالمان در ظلم و گناه آنان سهیم هستند. در زیارات مختلف از جمله زیارت امام حسین در روز عید قربان می خوانیم: «لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً ظَلَمَتْکَ وَ أُمَّةً قَتَلَتْکَ وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذَلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ» یعنی در کنار ظالمین و قاتلین، افراد خرسند از ظلم، همیشه مورد لعن و نفرین هستند همان کسانی که شنیدند به حسین و یارانش ظلم شده و مظلومانه کشته شدهاند و آنها راضی بودند و اعتراضی نداشتند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.