صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

روایت رهبر انقلاب از ابتکار سیاسی امام باقر (ع)

رهبر انقلاب امروز پس از مراسم روضه و ذکر مصیبت به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر (علیه‌السلام) بیان کردند: ابتکار مهم سیاسی امام باقر علیه‌السلام این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند؛ از این طریق پیام ایشان به اکناف دنیای اسلام می‌رسد.
کد خبر: ۱۳۰۹۵۶۱
| |
5077 بازدید

 

روایت رهبر انقلاب از ابتکار سیاسی امام باقر (ع)


به گزارش تابناک، رهبر معظم انقلاب امروز پس از مراسم روضه و ذکر مصیبت به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر (علیه‌السلام) بیان کردند: ابتکار مهم سیاسی امام باقر علیه‌السلام این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند؛ از این طریق پیام ایشان به اکناف دنیای اسلام می‌رسد.

ایشان افزودند: امام باقر علیه‌السلام در مقابل افراد خبیثِ ظالمِ هتاکِ بنی‌امیه و بنی‌مروان توانستند توسعه تفکری و افزودن بر افراد را انجام دهند؛ امام باقر علیه‌السلام تنها امامی هستند که دو بار به شام به اسارت برده شدند.

رهبر معظم انقلاب مطرح کردند: بعد از عاشورا آن‌چنان رعبی حاکم شد که فقط سه نفر اطراف امام سجاد علیه‌السلام باقی ماندند.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: امام باقر علیه‌السلام جمعیت سه چهار نفری شیعیان را به صدها و هزارها نفر تبدیل کردند.

تعداد بازدید : 167
کد ویدیو
تعداد بازدید : 108
کد ویدیو
تعداد بازدید : 85
کد ویدیو
تعداد بازدید : 82
کد ویدیو
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات