شکار سارق «مسافرنما» پس از ۷۰ سرقت

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از شناسایی و دستگیری سارقی که در پوشش مسافر اقدام به ۷۰ فقره سرقت از محتویات داشبورد خودرو شهروندان کرده بود، خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۹۲۸۳
|
۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰ 02 June 2025
|
18448 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از اعتمادآنلاین؛ فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از شناسایی و دستگیری سارقی که در پوشش مسافر اقدام به ۷۰ فقره سرقت از محتویات داشبورد خودرو شهروندان کرده بود، خبر داد.

به گزارش اعتمادآنلاین، سرهنگ تیمور کلانتریاظهارداشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از داخل خودرو شهروندان توسط فردی که با زدن ماسک و حائل کردن یک ورق شابلون بین خود و راننده دید راننده را محدود کرده و اقدام به خالی کردن محتویات داشبورد خودرو می‌کرد، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ۱۲ نصیرشهر با انجام اقدامات فنی و بررسی شیوه و شگرد سرقت‌های صورت‌گرفته موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه سارق در نصیرشهر شهرستان رباط کریم شده و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه ضمن دستگیری سارق، در بازرسی از مخفیگاه وی ۹۹ قطعه کارت‌های شناسایی و گواهینامه به همراه ۲۵ دستگاه گوشی و تعداد زیادی کیف دستی مسروقه کشف کردند.

سرهنگ کلانتری با بیان اینکه سارق در بازجویی‌های پلیسی به ۷۰ فقره سرقت از شهروندان به این روش در شهرستان‌های رباط کریم، بهارستان، اسلامشهر و شهریار اعتراف کرد، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت