امروز رکورد حراج شمش طلا شکسته می‌شود!

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد یکصد و سیزدهمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۳۰۸۹۹۵
|
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳ 01 June 2025
|
1794 بازدید
|
۱

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد یکصد و سیزدهمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار می‌شود.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، امروز یکشنبه ۱۱ خرداد یکصد و سیزدهمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار می‌شود.

متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانستند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک میلیارد تومان) به عنوان وجه الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۰ خردادماه، در یکصد و سیزدهمین حراج این مرکز شرکت کنند.

‌گفتنی است، وزن هر قطعه شمش طلا یک کیلوگرم و با حداقل عیار ۹۹۵ در هزار است و معاملات به روش حراج حضوری و به صورت نقد مطابق روال گذشته انجام می‌شود.

باید اشاره کرد از ابتدای سال تاکنون، ۱۵ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در نتیجه آن، ۱۳۳۶ کیلوگرم شمش به ارزش ۱۱ هزار و ۷۵۹ میلیارد تومان به فروش رسید.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
کیا پولاشون به خرید شمش میرسه ؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت