اولین حضور سعودی‌ها در کرانه باختری

منابع خبری اعلام کردند که وزیر خارجه سعودی عازم کرانه باختری است.
کد خبر: ۱۳۰۸۷۹۷
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷ 31 May 2025
|
1706 بازدید

 به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ یک منبع سعودی اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور فردا عازم کرانه باختری خواهد شد.

این منبع سعودی به سی ان ان گفت که فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان فردا یکشنبه به کرانه باختری خواهد رفت و قرار است که با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و گفتگو کند.

پیش از این نیز یک منبع در سفارت فلسطین در ریاض روز جمعه گفت که شاهزاده «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی به کرانه باختری سفر خواهد کرد که اولین سفر یک مقام سعودی در این سمت از سال ۱۹۶۷ میلادی است.

سفر وزیر خارجه عربستان به رام الله در چارچوب کمیته وزارتی ناشی از اجلاس عربی - اسلامی ریاض است که برای بحث در مورد تحولات مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه به رام الله سفر خواهد کرد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از این منبع فلسطینی گزارش داد که یک هیئت وزارتی به ریاست وزیر امور خارجه عربستان سعودی روز یکشنبه آینده در چارچوب هماهنگی با فرانسه به منظور برگزاری کنفرانس بین‌المللی در نیویورک برای احیای راه حل دو دولتی، به رام الله سفر خواهد کرد.

تارنمای خبری والا و تایمز اسرائیل به نقل از منابع اسرائیلی ناشناس اعلام کرده بودند که در راستای تلاش‌های تل آویو برای مقابله با راهکار دو کشوری مورد حمایت بین‌المللی، از انجام این سفر جلوگیری خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت