بی‌عدالتی در چیدمان داورها؛ سوت لیگ برتر فوتبال در اختیار چند نفر است؟ + جدول

نگاهی آماری به چیدمان داوری‌ها در لیگ برتر بیست‌وچهارم به وضوح نشان می‌دهد که چند داور بیشترین حضور را در بخش‌های مختلف داشته‌اند که این آمار می‌تواند عدالت را زیر سؤال ببرد.
کد خبر: ۱۳۰۸۷۸۵
|
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴ 01 June 2025
|
2364 بازدید
|
۲

یاسر همرنگ

یاسر همرنگ - در بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر در مجموع‌ ۲۴۰ مسابقه در طول ۳۰ هفته، تعداد ۳۸ داور مسابقات را به عنوان داور وسط قضاوت کردند و در ۱۳۷ مسابقه از فناوری VAR استفاده شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، لیگ بیست‌وچهارم در زمینه داوری دچار یک ایراد جدی بود؛ اینکه عدالت در خصوص انتخاب بازی‌هایی که VAR داشته باشند رعایت نشد و همین موضوع لیگ را از لحاظ یکپارچگی و روایی نتایج دچار ایراد جدی کرده است. از سویی داوران انتخاب شده برای قضاوت در لیگ برتر هم آمار جالب توجهی دارند که بیژن حیدری با ۲۰ قضاوت بیشترین تعداد قضاوت را داشته و ۷ داور تنها یک بازی را سوت زده‌اند.

یاسر همرنگ

تعداد کمک داورانی که در لیگ بیست‌وچهارم پرچم زده‌اند، به ۶۶ نفر می‌رسد که علیرضا ایلدروم با ۲۵ کمک داوری بیشترین تعداد را دارند، در حالی که تعداد ۱۰ کمک داور تنها یک بازی پرچم زده‌اند و فرصت دیگری به آنها داده نشده است. این هم سلب فرصت از تعدادی دیگر از داوران بوده که می‌توانستند تجربه بیشتری از قضاوت در لیگ برتر داشته باشند.

یاسر همرنگ

در میان داوران چهارم هم ۳۸ نفر برای این جایگاه انتخاب شده و داور چهارم مسابقات بودند که محمدرضا تارخ با ۱۵ بار حضور به عنوان داور چهارم بیشترین و حسن اکرمی با یک بار حضور به عنوان داور چهارم کمترین حضور در این لیست را تجربه کرده‌اند.

یاسر همرنگ

آمار جالب توجه‌تر اما در خصوص لیست داورانی است که داور ویدئویی یا همان VAR بوده‌اند. ۱۸ داور را می‌توان در این لیست دید که موعود بنیادی‌فرد با ۲۳ مسابقه بیشترین تجربه را داشته، در حالی که او با ۱۹ بازی پس از بیژن حیدری بیشترین سوت را هم در لیگ برتر زده است. در میان داوران VAR هم مهناز ذکایی و علی صفایی با یک بار حضور در تیم VAR کمترین آمار را به ثبت رسانده‌اند.

یاسر همرنگ

همچنین ۳۲ داور هم به عنوان «کمک VAR» در لیست قرار گرفته‌اند که مهناز ذکایی با ۱۲ مسابقه بیشترین تجربه را داشته و حسن اکرمی با یک بازی کمترین آمار را دارد.

یاسر همرنگ

در زمینه نظارت‌ها نیز ۳۰ نفر در لیگ بیست‌وچهارم فعالیت داشتند که اسماعیل صفیری با ۱۶ نظارت بیشترین و آرمان اسعدی با یک نظارت کمترین نظارت را داشتند.

یاسر همرنگ

این آمار یک نگاه بدون قضاوت از وضعیت داوری فوتبال کشور و چیدمان لیست داوری‌ها است. آماری که نشان می‌دهد انگار سوت‌های داوری و اتاق VAR فقط در اختیار چند داور است و سایر داوران، چندان فرصتی برای کسب تجربه و به نمایش گذاشتن توانایی‌های خود ندارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
با این مهندسی که فدارسیون کرد به چیزهایی که می خواست رسید و جام ها به تیم هایی رفت که آقای تاج از قبل مشخص کرده بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
خب بستگی داره کی بهتر قضاوت کرده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت