ادعای سی ان ان درباره توافق آمریکا و ایران در نشست بعد

شبکه سی ان ان به نقل از منابع مطلع خود مدعی شد که تهران و واشنگتن به توافق نزدیک شده‌‌اند و احتمال دارد در نشست بعدی آن را امضا کنند.
کد خبر: ۱۳۰۸۴۱۳
|
۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰ 29 May 2025
|
9289 بازدید
|

ادعای سی ان ان درباره توافق آمریکا و ایران در نسشت بعد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بنابر این گزارش، شبکه آمریکایی سی ان ان خاطرنشان کرد که منابع آگاه از مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا تأکید کردند که دو طرف به توافقی کلی بسیار نزدیک شده‌اند.

این منابع بدون اشاره به جزئیات تنها مدعی شدند: این توافق می‌تواند دور آینده مذاکرات میان دو طرف که به احتمال زیاد در منطقه خاورمیانه برگزار خواهد شد، نهایی شود. آنها همچنین خوش‌بینی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا را درباره دستیابی به راه‌حل نهایی تأیید کرده‌اند.

انتشار این اخبار در حالی است که رایزنی‌ها برای حل‌وفصل مسائل مورد اختلاف، به‌ویژه در زمینه هسته‌ای و تحریم‌ها میان ایران و آمریکا طی هفته‌های اخیر شدت گرفته است.

گفتنی است، پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا دوم خرداد در رم و با میانجی‌گری عمان برگزار شد.

از سوی دیگر، ترامپ روز چهارشنبه فاش کرد که هفته گذشته در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به او هشدار داده است که هرگونه تلاش برای اخلال در این مذاکرات را «نامناسب» می‌داند. ترامپ تصریح کرد: «بله، چنین حرفی زدم. البته این یک هشدار نبود، فقط گفتم فکر نمی‌کنم این کار مناسب باشد.»

ترامپ با اشاره به پیشرفت در گفت‌و‌گو‌ها با ایران گفت که تیم او در حال انجام «مذاکرات بسیار خوب» با مقامات ایرانی است؛ مذاکراتی که طی هفته‌های اخیر با میانجی‌گری عمان و به سرپرستی استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا، پیگیری شده است.

به رغم انتشار اخبار غیر رسمی در باره نزدیک بودن توافق احتمالی، مقامات ایران با توجه به سابقه منفی آمریکا اعلام کرده‌اند که به نتیجه مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نه چندان خوش‌بین و نه چندان بدبین هستند. با این حال ایران همواره حق برخورداری از غنی سازی اورانیوم را مطابق قوانین و معاهده آژانس بین المللی انرژی اتمی جزو خط قرمز مذاکرات اعلام کرده است لذا باید تا برگزاری دور بعدی مذاکرات صبر کرد که چه اتفاقی در عمل روی خواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
جناب قاسمیان شما مخالف مذاکرات بودید الان با مذاکره دارید بر میگردید ایران
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
توافق کرده اند غنی سازی حفظ شود و یک دستگاه سانتریفوژ بصورت آموزشی و آزمایشگاهی در دانشگاه تهران باقی بماند !!! به این ترتیب غنی سازی در ایران حفظ شده است اما بقیه تاسیسات کلا از بخ و بن جمع می شه !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
او باید در ایران محاکمه شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
بابت چی آن وقت؟!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
امشب بیاید برنامه محفل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
حاجی شما وظیفه خودت را انجام دادی. سعیکم مشکور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
خب مشخصه ایران تمام شروط رو پذیرفته
nashenas
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
توافق میشه. بورس را داشته باشید اونهایی که در ضررند.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
سی ان ان فیک نیوز است و علیه جمهوری خواهان
نظرات دولت ترامپ را از طریق فاکس نیوز دنبال کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
متاسفانه رسانه های داخلی و صدا وسیما ،اخبار رو سانسور و پوشش نمی دهند.
بناچار مردم و حتی خود شما هم خبرگزاری های خارجی استفاده میکنیدکه جای تاسف داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
آقای کوچک زاده ره در جریان جزئیات مذاکرات گذاشتن؟
باز فشاری نشه بنده خدا
نگران سلامتی اون و سوژه خنده خودم هستم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت