کمک‌های غذایی پشت گذرگاه‌های غزه در آستانه فاسد شدن

بیش از ۳ هزار کامیون غذا و دارو در انتظار ورود به غزه

رئیس دفتر رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی گفت که بیش از ۳ هزار کامیون حامل غذا و دارو در انتظار ورود به غزه هستند.
کد خبر: ۱۳۰۸۱۳۶
| |
2255 بازدید

بیش از ۳ هزار کامیون غذا و دارو در انتظار ورود به غزه

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «ایناس حمدان»، رئیس دفتر رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) در نوار غزه روز سه شنبه اعلام کرد: ما هم اکنون بیش از ۳ هزار کامیون حامل غذا و دارو داریم که در انتظار ورود به نوار غزه هستند.

وی گفت: کامیون‌های کمک‌های بشردوستانه که حامل دارو هستند به زودی فاسد شده و دیگر قابل استفاده نیستند.

حمدان افزود: باید گذرگاه‌ها به طور کامل بازگشایی شده و اجازه ورود کمک‌های نجات بخش صادر شود.

وی همچنین دو روز قبل اعلام کرده بود که برای پاسخگویی به نیازهای گسترده در نوار غزه ورود روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه به این منطقه ضروری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت