به گزارش تابناک؛ کدوی تنبل آبی یک گونه از کدو است. این محصول نوعی کدو زمستانه است و منشأ آن به سال ۱۹۲۰ بازمیگردد که اولین بار در آمریکای مرکزی تولید و به کویینزلند استرالیا برده شده و سپس ازآنجا به دنیا معرفی شد. هنگام برداشت پوست آن سفت و از این نظر با کدوی حلوایی با پوست نازک متفاوت است.
این نوع کدو بسیار معطر و طیف رنگی نزدیک به آبی دارد و شکل آن نیز معمولا گرد و کروی است. دارای گوشت نارنجی بوده و قطرآن از ۱۰ الی ۲۵ سانتیمتر متغیر و وزن نیز بین تا ۲ الی ۴ گزارش شده است. مصرف کنندگان به طعم بسیار شیرین اشاره داشته اند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.