پیام رئیس قضا در پی ترور و شهادت یک قاضی

رئیس قوه قضاییه در پیام خود ضمن طلب مغفرت برای این قاضی شریف و خدوم، از خداوند برای خانواده او خواستار صبر و اجر شد.
کد خبر: ۱۳۰۸۰۲۴
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲ 27 May 2025
|
7485 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، با صدور پیامی، سوءقصد ناجوانمردانه  به احسان باقری، قاضی شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز در حین عزیمت به محل کارش را تسلیت گفت. 

رئیس قوه قضاییه در پیام خود ضمن طلب مغفرت برای این قاضی شریف و خدوم، از خداوند برای خانواده او خواستار صبر و اجر شد.

رئیس دستگاه قضا همچنین به مقامات قضایی ذیربط در استان فارس دستور مؤکد داد تا با همراهی و همکاری عوامل امنیتی و انتظامی، تمامی ابعاد این حادثه جنایتکارانه را مورد بررسی و ارزیابی جدی قرار دهند و عامل یا عاملین این اقدام را در اسرع وقت، وفق موازین قانونی تحت تعقیب، محاکمه و کیفر قرار  دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت