درخواست قانون‌گذار جمهوری‌خواه برای بمباران اتمی غزه

یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در اظهاراتی عجیب تاکید کرد که برای تسلیم غزه باید آن را مثل ژاپن بمباران اتمی کنیم.
کد خبر: ۱۳۰۷۲۱۳
|
۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴ 23 May 2025
|
1029 بازدید

رندی فاین در مورد حمله‌ای که منجر به کشته‌شدن دو کارمند سفارت اسرائیل در واشنگتن شد، مدعی شد: آرمان فلسطین یک امر شیطانی است.

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا، فاین در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز افزود، «در جنگ جهانی دوم، ما درباره تسلیم شدن با نازی‌ها مذاکره نکردیم. ما درباره تسلیم شدن با ژاپنی‌ها مذاکره نکردیم. ما ژاپنی‌ها را دو بار با بمب اتم زدیم تا بی‌قید و شرط تسلیم شوند. اینجا هم باید همینطور باشد.

در اواخر جنگ جهانی دوم، ایالات متحده آمریکا دو بمب اتمی بر شهرهای هیروشیما و ناگازاکی ژاپن پرتاب کرد؛ این تنها استفاده نظامی از سلاح‌های اتمی در تاریخ بشر است. در ۶ اوت ۱۹۴۵، بمب پسر کوچک بر هیروشیما فرود آمد و حدود ۱۴۰ هزار نفر را تا پایان همان سال به کام مرگ کشاند. سه روز بعد، در ۹ اوت، بمب دوم با نام مرد چاق بر ناگازاکی رها شد و حدود ۷۰ هزار نفر جان باختند.

بمباران‌های اتمی پیامدهای هولناکی برای بازماندگان به همراه داشت؛ از سوختگی‌های شدید و بیماری‌های پرتویی گرفته تا تأثیرات بلندمدت بر سلامت جسمی و روانی. این دو حمله نقطه عطفی در تاریخ بشر بودند و آغازگر عصر تسلیحات هسته‌ای شدند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت