دیدار معاون اول با خانواده جان‌باختگان بندرعباس

محمدرضا عارف معاون اول رییس‌جمهور ظهر سه‌شنبه به‌منظور بررسی ابعاد حادثه انفجار بندر شهید رجایی، با استقبال محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان و جمعی از مقامات وارد فرودگاه بین‌المللی بندرعباس شد.
کد خبر: ۱۳۰۶۶۸۱
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸ 20 May 2025
|
752 بازدید
|
۱

دیدار معاون اول با خانواده جان‌باختگان بندرعباس

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ دیدار با تعدادی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه دلخراش بندر شهید رجایی و همچنین شرکت در نشستی درباره بررسی ابعاد و میزان خسارت‌های وارده به این بندر و جبران خسارت‌های وارده از جمله برنامه‌های معاون اول رییس‌جمهور در این سفر است.

در این سفر دبیر هیئت دولت، دبیرکل جمعیت هلال احمر، رییس سازمان مدیریت بحران کشور، رئیس سازمان بهزیستی، معاونان وزراتخانه‌های راه و شهرسازی، بهداشت و اقتصاد و جمعی دیگر از مقامات دولتی، عارف را همراهی می‌کنند.

 انفجار بزرگی حوالی ظهر شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست. طبق اعلام رسمی، این حادثه ۵۸ کشته بر جا گذاشت.

بندر شهید رجایی با حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
داخل کانتینر در شرایط عادی همیشه چند درجه گرمتر از محیط بیرون است. حالا چرا در محیط گرمی مثل بندرعباس مواد اشتعال زا داخل کانتینر در زیر تابش مستقیم آفتاب هست، مشحص نیست.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت