توقیف موتور سیکلت با راننده ۹ ساله در اصفهان! + عکس

رییس پلیس راهور استان اصفهان ضمن هشدار در خصوص رانندگی کودکان و نوجوانان و سهم تقصیر والدین آنان از توقیف موتور سیکلت با رانندگی یک پسر بچه ۹ ساله در اصفهان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۶۵۵۵
|
۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۰ 19 May 2025
|
2864 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ علی اصغر زارع شامگاه دوشنبه اعلام کرد: والدینی که خودرو یا موتورسیکلت خود را در اختیار فرزندان زیر ۱۸ سال فاقد گواهینامه قرار دهند، به عنوان معاونت در جرم رانندگی بدون گواهینامه، تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: براساس ماده ۷۲۳ قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات، اگر فردی بدون گواهینامه رانندگی پشت فرمان قرار بگیرد و رانندگی نماید، ضمن اینکه خودش مسوول است و مجازات می‌شود، افرادی که خودرو یا موتورسیکلت را در اختیار آن فرد قرار می‌دهند نیز به عنوان معاونت در جرمِ رانندگی بدون پروانه در محاکم قضایی تعقیب و مجازات می‌شوند.

رییس پلیس راهور استان اصفهان از والدین خواست: خودرو یا موتورسیکلت خود را به هیچ عنوان در اختیار فرزندان یا افراد فاقد گواهینامه قرار ندهند و این هشدار را جدی بگیرند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
جهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
در اصفهان و شهرهاي اطرافش يه چيز بسيار عاديه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت