نگاه مهمان/

نمایشگاه کتاب باید محلی برای معرفی بهترین‌ها باشد نه این‌که...

یک‌نویسنده می‌گوید نمایشگاه کتاب جایی شده برای خودنمایی کردن برخی، معرفی و چهره کردن افراد خاص، محلی شده برای شوآف و محلی برای خون دل دادن به برخی که قلم در خون دل زدن برای نگارش را خوب بلد هستند.
کد خبر: ۱۳۰۶۱۸۹
|
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱ 18 May 2025
|
656 بازدید
|
۲

نمایشگاه کتاب باید محلی برای معرفی بهترین‌ها باشد نه این‌که...

ابوالفضل درخشنده نویسنده و مدیر انتشارات حدیث قلم پس از پایان بخش حضوری و فیزیکی سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، به خبرنگار فرهنگی تابناک گفت: وقتی بهترین جایگاه نمایشگاه کتاب مختص نهادهای دولتی و خصولتی می‌شود، وقتی ناشران دولتی با بودجه بیت المال حتا پول آب و برق و حقوق کارکنان‌ِشان را می دهند و با بودجه خاص بیشترین رانت تبلیغاتی را دارند، وقتی تولید محتوا نه تنها هزینه‌ای ندارد بلکه سکویی برای پول‌شویی افراد خاص می‌شود، وقتی دولتمردان هدفمند به این غرفه‌ها هدایت می‌شوند و مردم عادی نیز به قوت هزینه‌های سرسام آور تبلیغات، سر از این غرفه‌های پر زرق و برق در می‌آورند، جای غرفه‌های محقر ۹متری ناشران خصوصی در این گونه نمایشگاه‌ها فقط نقش سیاهی لشکر است!

وی افزود: ناشرانی که باید هزینه‌های سرسام‌آور تولید محتوا را بدهند توان پرداخت حقوق کارمندان خود را ندارند چه رسد به خرید کاغذ با کیفیت از بازار ملتهب وابسته به دلار! در چنین حالتی بودجه‌ای برای پرداخت قبوض آب و برق نیست چه رسد به پرداخت هزینه‌های تبلیغی معرفی آثار فاخر! نمایشگاه کتاب جایی شده برای خودنمایی کردن برخی، معرفی و چهره کردن افراد خاص، محلی شده برای شوآف و محلی برای خون دل دادن به برخی که قلم در خون دل زدن برای نگارش را خوب بلد هستند.

این‌ناشر در پایان گفت: نمایشگاه کتاب باید محلی برای معرفی بهترین آثار باشد، لااقل حرمت قلم را پاس بداریم. بی‌تعارف، ناشران دولتی آخرین نفس ناشران خصوصی را در این نمایشگاه گرفتند. این نمایشگاه هم مانند دوره‌های گذشته به اتمام رسید و زخمی تازه بر زخم‌های التیام نگرفته اهل قلم وارد کرد و دریغ از اصلاح رویه غلط برای سال آینده که چهره‌های مطرح شده امروز، متولیان فردای چنین نمایشگاهی خواهند بود!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
من این متن را خواندم حالا باید چکار کنم کاری از دست ما برمی آید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
متاسفم اما واقعا نمایشگاه بدرد نخوری بود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت