بانویی فرزند یازدهمش در راه است و همسرش شغل ندارد

مثال عجیب امام جمعه اهواز برای تشویق به فرزندآوری

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ابرچالش آینده نظام جمهوری اسلامی، کاهش جمعیت و کاهش فرزندآوری است. در اهواز یک بانو، ۲۳ فرزند دارد و بانوی دیگری هم ۱۰ فرزند دارد و فرزند یازدهمش در راه است و می‌خواهد ۱۲ فرزند به دنیا بیاورد و این در حالی است که خانه ندارد و همسرش هم شغل ندارد و در مقابل هم عده‌ای، خانه نداشتن و بیکاری را بهانه می‌کنند اما باید بدانند خداوند، روزی‌دهنده است.‌
کد خبر: ۱۳۰۵۸۹۵
|
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴ 16 May 2025
|
5244 بازدید
|

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام سیدعبدالنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه اهواز اظهار کرد: تصور نکنید جنسیت و قومیت باید در مدیریت تاثیرگذار باشد. مدیر فارغ از جنس و قوم خاص، تنها باید توانمند باشد و گره‌ها توسط چنین مدیری باز می‌شود.

وی با اشاره به مسئله ناترازی برق افزود: مصرف بی‌رویه، سرمایه‌گذاری ناکافی در زیرساخت‌های برق و مغفول ماندن استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، دلایل ناترازی برق هستند که باید به این موارد توجه شود. مردم هم تنها تماشاگر نیستند که منتظر بمانند تا مشکل حل شود.

امام جمعه اهواز گفت: بیش از یک‌سوم برق در خانه‌ها مصرف می‌شود و اگر ۱۰ درصد مصرف را در ساعات پیک برق کاهش دهند، مشکل حل می‌شود. همچنین دولت باید تعرفه برق پرمصرف را اصلاح کند و مشوق‌هایی هم برای کاهش مصرف در پیک بار در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: نصب پنل‌های خورشیدی هم باید تسهیل و با سرقت برق مقابله شود و استفاده غیرمجاز برق مانند مصرف در استخراج رمز ارزها باید برخورد شود.

موسوی‌فرد با اشاره به قرار گرفتن در فصل برداشت گندم بیان کرد: باید در اولین زمان، پرداخت مطالبات گندمکاران انجام و روند آن تسریع شود.

وی در خصوص موضوع انرژی هسته‌ای افزود: استفاده صلح‌آمیز از این انرژی در حوزه‌های مختلف اعم از پزشکی، صنعت و... بسیار مهم است. آمریکا و چند کشور مستکبر به بهانه اینکه ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای است می‌خواهند از استفاده ایران از این فناوری در حوزه‌های دیگر جلوگیری کنند در حالی که باید به این موضوع توجه شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: سلاح هسته‌ای ملاک آن‌ها نیست زیرا ایران دنبال این نیست؛ انرژی هسته‌ای حق، منافع، امنیت، افتخار، هویت و غرور ملی ما است و باید به این موضوع توجه شود. مقام معظم رهبری فرمود هیچکس نمی‌تواند ملت ایران را از حقوق مسلم خود محروم کند. نه تنها آمریکا بلکه هیچ کشوری نمی‌تواند باعث شود از منافع ملی خود کوتاه بیاییم و ما هرگز از این منافع کوتاه نخواهیم آمد.

وی بیان کرد: امروز تعدادی غرب‌گرا با ادعای روشن‌فکری می‌گویند انرژی هسته‌ای برای ایران آنقدر هم منفعت ندارد و جز بدبختی هزینه دیگری ندارد در حالی که این صنعت پیشرفته هزاران فرآورده در پی دارد. در گذشته آن‌ها اهمیت این صنعت را نمی‌فهمیدند اما امروز می‌فهمند.

موسوی‌فرد با اشاره به موضوع حجاب گفت: ادارات دولتی و دیگر ادارات، باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند. مردم نیز باید تذکر زبانی بدهند.

وی اضافه کرد: ابرچالش آینده نظام جمهوری اسلامی، کاهش جمعیت و کاهش فرزندآوری است. در اهواز یک بانو، ۲۳ فرزند دارد و بانوی دیگری هم ۱۰ فرزند دارد و فرزند یازدهمش در راه است و می‌خواهد ۱۲ فرزند به دنیا بیاورد و این در حالی است که خانه ندارد و همسرش هم شغل ندارد و در مقابل هم عده‌ای، خانه نداشتن و بیکاری را بهانه می‌کنند اما باید بدانند خداوند، روزی‌دهنده است.‌

امام جمعه اهواز با اشاره به توجه ویژه شهید رئیسی به خوزستان و هشت بار حضور وی در خوزستان گفت: مراسم سالگرد شهادت شهید رئیسی همراه با سخنرانی ویژه، ساعت ۲۰  دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در مصلای اهواز برگزار می‌شود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۳۱
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
تو رو خدا منطقی سخن بگویید
بهروز حسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
با سلام. خدا قوت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
حداقل منقرض نمیشه نسلشون مثل غرب زده ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
معلومه یه جلسه آموزش قبل ازدواجو غایب بوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
خداگفته از توحرکت از من برکت نگفته 12تا بچه بیار من روزیت را میدهم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
تحت تاثیر قرار گرفتییم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
الان این سند افتخار است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
یه چیزی میگین ها. بچه ها رو چجوری بزرگ میکنه؟ با کدوم پول؟ با کدوم امکانات؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
افغانها هم هرسال یکی میارن
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
این چگونه تفکری هست. این فرزندان تربیت و تحصیل و توجه و تغذیه مناسب همراه با بهداشت میخواهند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت