اظهارنظر روس‌ها پس از پایان مذاکرات با اوکراین در ترکیه

رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه پس از پایان مذاکرات با اوکراین در ترکیه گفت که روند مبادله هزار اسیر از طرفین به‌زودی آغاز می‌شود و مسکو درخواست کی‌یف را برای نشست سران دو کشور بررسی می‌کند.
کد خبر: ۱۳۰۵۸۶۱
|
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸ 16 May 2025
|
7617 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از خبرزگرای ریانووستی، یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که نشست هیئت های روسیه و اوکراین در استانبول پس از حدود دو ساعت به پایان رسید.

«ولادیمیر مدینسکی» رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه در نشست خبری پس از پایان مذاکرات استانبول گفت: مذاکرات بین هیئت‌های روسیه و اوکراین در استانبول به پایان رسید. هیئت روسی از نتایج مذاکرات با طرف اوکراینی راضی است.

وی افزود: مسکو و کی‌یف توافق کردند که دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را در مورد آتش‌بس به تفصیل ارائه دهند. روسیه و اوکراین به زودی روند مبادله اسرا بر اساس اصل هزار اسیر در مقابل هزار اسیر را اجرا خواهند کرد.

مدینسکی تصریح کرد: کی یف درخواست نشست سران دو کشور را مطرح کرد؛ این پیشنهاد را مورد توجه قرار دادیم.

رئیس هیئت کی‌یف در مذاکرات استانبول هم گفت: در مورد مسائل مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا گفتگو کردیم و به زودی دستور کار دور بعدی مذاکرات اعلام می‌شود.

وزیر دفاع اوکراین هم تأکید کرد: در مذاکرات استانبول درباره آتش بس و همچنین تماس و دیدار پوتین و زلنسکی گفتگو کردیم.

خبرنگار ریانووستی اعلام کرد که هیئت روسیه سالن مذاکره با هیئت اوکراینی را پس از پایان مذاکرات ترک کرده و مشخص نیست که آیا امروز استانبول را ترک خواهد کرد یا خیر.

خبرگزاری تاس هم به نقل از یک منبع روسی گزارش داد که هیچ سقف زمانی مشخصی بین روسیه و اوکراین برای ارائه دیدگاه ها و پیشنهادات مربوط به آتش بس وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت