کشته‌شدن ۸ زن و مرد در یک تصادف وحشتناک

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع حادثه‌ای مرگبار در محور مقابل امامزاده حسن ایلام خبر داد و جزئیات آن را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۳۰۴۷۰۱
|
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴ 10 May 2025
|
2149 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: ظهر امروز ۲۰ اردیبهشت، ساعت ۱۴:۰۰، یک دستگاه خودروی سمند با پلاک تهران (مسافر)، به دلیل تجاوز به چپ و عبور از خط ممتد که حرکت از آن خط کاملاً غیرقانونی است، با یک دستگاه پراید تصادف رخ به رخ کرد. شدت این برخورد به قدری شدید بود که ۸ نفر از سرنشینان هر ۲ خودرو جان خود را از دست دادند.

سرهنگ کرمی اسد افزود: از مجموع کشته‌شدگان، ۳ نفر از سرنشینان سمند که شامل راننده و ۲ مسافر بودند، فوت کرده‌اند. در حالی که تمام ۵ نفر سرنشین خودرو پراید، اعم از راننده و ۴ مسافر، که هیچ نقشی در این تصادف نداشتند، در دم جان باختند. تنها یک نفر از سرنشینان سمند که مصدوم شده بود، به شدت آسیب دید.

وی تأکید کرد که بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس راه حاکی از آن است که علیرغم تلاش راننده سمند برای استفاده از سامانه ترمز و کاهش سرعت، به علت سرعت غیرمطمئنه و شتاب بی‌مورد، برخورد با خودرو پراید اجتناب‌ناپذیر بوده است.

سرهنگ کرمی اسد در ادامه تصریح کرد: در محل حادثه، خط ترمز به طول ۱۶ متر دیده شد که نشان‌دهنده تلاش راننده سمند برای کنترل خودرو قبل از برخورد بوده، اما سرعت زیاد موجب شد که به محض تجاوز به چپ، تصادف شدیدی رخ دهد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین بر لزوم رعایت سرعت مطمئنه و توجه به جلو هنگام رانندگی تأکید کرد و افزود: این حادثه، بار دیگر هشدار جدی است که رانندگان باید از سرعت‌های غیرمطمئن و عجله در رانندگی خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
متاسفانه تعداد مرگ ومیر تصادفات اتش سوزی بیشتر از متولدین میباشد وام فرزند اوری را تعطیل کنید بفکروام کفن ودفن باشید.
یکی از میان شما
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
شما میدانید برای اینکه یک نفر به سن کار کردن برسد ، پدر و مادر و جامعه چقدر هزینه و زحمت متحمل می‌شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
راننده سمند را اعدام کنید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت