میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۱۰ کشته و مصدوم در ۲ تصادف جاده‌ای

جانشین پلیس راه از وقوع دو حادثه تصادف فوتی در استان‌های ایلام و سیستان و بلوچستان با ۱۰ کشته و مصدوم خبر داد.
کد خبر: ۱۰۰۶۴۴۸
| |
8693 بازدید
۱۰ کشته و مصدوم در ۲ تصادف جاده‌ای

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سرهنگ ایوب شرافتی جانشین پلیس راه از وقوع حادثه تصادف فوتی در شمال سیستان و بلوچستان خبر داد.

جانشین پلیس راه تصریح کرد: در ساعت ۸ صبح امروز ۱۱ مهر ماه یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در محدوده سفیدآبه در محور زابل ـ زاهدان به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه دچار واژگونی شد.

وی گفت: متأسفانه در این حادثه رانندگی یک نفر کشته و ۴ نفر مصدوم شدند.

جانشین پلیس راه از حادثه تصادف رانندگی دیگری‌مابین یک دستگاه پژو ۴۰۵ با خودروی پراید به علت تجاوز به چپ پژو ۴۰۵ در ساعت ۱۴:۵۸ روز گذشته در محور دهلران ـ اندیمشک در استان ایلام خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: این حادثه رانندگی نیز سه کشته و دو مصدوم بر جای گذاشت.

سرهنگ شرافتی خاطرنشان کرد: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و عدم رعایت فاصله طولی مجاز از جمله ۴ عاملی است که ۸۰ درصد از تصادفات جاده‌ای را منجر می‌شوند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت