صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ضربه مشت به صورت پیروانی پس از بازی با خیبر!

سرمربی پرسپولیس گفت: بعد از بازی با خیبر خرم آباد یکی از اعضای کادر تیم حریف به سمت افشین پیروانی حمله کردهو یک مشت زیر چشم او زد.
کد خبر: ۱۳۰۴۳۵۴
| |
7622 بازدید
ضربه مشت به صورت پیروانی پس از بازی با خیبر!

به گزارش تابناک ورزشی، اسماعیل کارتال پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل خیبر خرم‌آباد گفت: به بازیکنانم تبریک می‌گویم. در ۱۵ دقیقه اول سه، چهار موقعیت صد درصد داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم. یک اشتباه رخ داد و خودمان به خودمان یک گل زدیم. تیمی هستیم که سعی می‌کنیم در زمین فوتبال بازی کنیم. از اول تا آخر بازی تیم حریف فقط سعی می‌کرد توپ‌های بلند بفرستد و از توپ دوم استفاده کند. در نیمه دوم با تعویض‌هایی که کردیم و ضد حملاتی که داشتیم فهمیدیم که چطور بازی را باید ببریم.

وی افزود: در مورد زمین تمرین‌مان باید بگویم که شاید در ایران بهترین زمین‌ها را داشته باشیم. من روی این مسئله خیلی تلاش کردم. آقایانی روی زمین کار می‌کنند و من چندین‌بار تا حد دعوا با آنها جلو رفتم، ولی در نهایت باعث شد دو زمین خوب در اختیارمان باشد. از همه کسانی که زحمت کشیدند و این زمین‌ها را فراهم کردند خیلی تشکر می‌کنم.

سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: امشب بعد از بازی یکی از اعضای کادر تیم حریف به سمت افشین پیروانی حمله کرده و یک مشت زیر چشم او زده که این کار قابل قبول نیست. فوتبال اینطور پیشرفت نمی‌کند. از دیروز که ما آمدیم در اطراف هتل ناسزاهایی به علی علیپور گفته شد که نمی‌توانم آنها را بیان کنم. همچنین به تیم ما هم ناسزا گفتند. حس می‌کنم مردم خرم‌آباد اینطور نیستند. در فوتبال می‌بریم و می‌بازیم ولی مهم است به هم احترام بگذاریم. جایی که احترام وجود نداشته باشد روی خوش و عدالت هم وجود ندارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات