ضربه مشت به صورت پیروانی پس از بازی با خیبر!

سرمربی پرسپولیس گفت: بعد از بازی با خیبر خرم آباد یکی از اعضای کادر تیم حریف به سمت افشین پیروانی حمله کردهو یک مشت زیر چشم او زد.
کد خبر: ۱۳۰۴۳۵۴
|
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵ 08 May 2025
|
2792 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، اسماعیل کارتال پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل خیبر خرم‌آباد گفت: به بازیکنانم تبریک می‌گویم. در ۱۵ دقیقه اول سه، چهار موقعیت صد درصد داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم. یک اشتباه رخ داد و خودمان به خودمان یک گل زدیم. تیمی هستیم که سعی می‌کنیم در زمین فوتبال بازی کنیم. از اول تا آخر بازی تیم حریف فقط سعی می‌کرد توپ‌های بلند بفرستد و از توپ دوم استفاده کند. در نیمه دوم با تعویض‌هایی که کردیم و ضد حملاتی که داشتیم فهمیدیم که چطور بازی را باید ببریم.

وی افزود: در مورد زمین تمرین‌مان باید بگویم که شاید در ایران بهترین زمین‌ها را داشته باشیم. من روی این مسئله خیلی تلاش کردم. آقایانی روی زمین کار می‌کنند و من چندین‌بار تا حد دعوا با آنها جلو رفتم، ولی در نهایت باعث شد دو زمین خوب در اختیارمان باشد. از همه کسانی که زحمت کشیدند و این زمین‌ها را فراهم کردند خیلی تشکر می‌کنم.

سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: امشب بعد از بازی یکی از اعضای کادر تیم حریف به سمت افشین پیروانی حمله کرده و یک مشت زیر چشم او زده که این کار قابل قبول نیست. فوتبال اینطور پیشرفت نمی‌کند. از دیروز که ما آمدیم در اطراف هتل ناسزاهایی به علی علیپور گفته شد که نمی‌توانم آنها را بیان کنم. همچنین به تیم ما هم ناسزا گفتند. حس می‌کنم مردم خرم‌آباد اینطور نیستند. در فوتبال می‌بریم و می‌بازیم ولی مهم است به هم احترام بگذاریم. جایی که احترام وجود نداشته باشد روی خوش و عدالت هم وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت