بارش باران و کاهش دما در شمال کشور

سازمان هواشناسی امروز (چهارشنبه) برای استان‌های واقع در نوار شمالی کشور و ارتفاعات البرز، بارش باران همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی کرد.
کد خبر: ۱۳۰۴۰۱۵
|
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹ 07 May 2025
|
1673 بازدید

بارش باران و کاهش دما در شمال کشور

به گزارش تابناک و بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، امروز (چهارشنبه) در آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، برخی نقاط گلستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و ارتفاعات البرز، ابرناکی و بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

فردا (پنجشنبه) در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی و در شمال خراسان رضوی افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

طی دو روز آینده در ارتفاعات شرق سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق رخ می‌دهد.

از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور افرایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

طی سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری، از بعدازظهر همراه با وزش باد شدید و گردوخاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۸ و کمینه دمای آن به ۱۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت