تصادف مرگبار در اتوبان امام علی

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از یک فقره تصادف در اتوبان امام‌ علی تهران که منجر به فوت ۲ نفر شد خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۳۵۶۸
|
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹ 05 May 2025
|
1323 بازدید
|
۳

تصادف مرگبار در اتوبان امام علی

به گزارش تابناک، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی، اعلام کرد: ساعت ۰۱:۳۳ بامداد روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه یک فقره تصادف در مسیر جنوب به شمال نرسیده به بزرگراه آزادگان گزارش می‌شود.

ملکی در تشریح این حادثه گفت: در این تصادف یک دستگاه خودروی ون با ۳ سرنشین که ۲خانم و یک آقا بوده و یک دستگاه موتور سیکلت شدیدا برخورد کرده است که منجر به فوت راکب حدودا ۳۵ ساله موتور سیکلت و یکی از سرنشینان ۵۲ ساله خانم خودروی ون و مصدومیت ۲ سرنشین دیگر شده است.

وی افزود: علت این حادثه توسط عوامل پلیس راهور بررسی و اعلام خواهد شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در پایان گفت: در این حادثه دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام می‌شوند و عملیات در ساعت ۰۲:۳۹ به پایان رسید و محل حادثه برای بررسی‌های بیشتر به عوامل پلیس راهور تحویل داده شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
کجای دنیا متورسیکلت در بزرگراه تردد دارد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
استاندارد نبودن اتوبان امام علی باعث شده تصادفات در این اتوبان از تعداد نرمال فراتر بره.در محل گذر اتوبان کنار محل سکونت شبی نیست که تصادف نداشته باشیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
اتوبان امام علی بخصوص مسیر جنوب به شمالش یک جاهایی دید کور زیادی دارد و خیلی باید فاصله طولی را رعایت کرد، چون می بینی یک دفعه همه زدن روی ترمز. البته ساعت 1:33 شب دیگه خلوت بوده و بی احتیاطی باعث حادثه شده. برخی موتورها هم چراغ خاموش و بی احتیاط می روند. برخی ون ها هم از آنها بدتر.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت