به گزارش تابناک ورزشی، تیمهای الوحده و شارجه از ساعت ۱۷:۳۵ در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر امارات به مصاف هم رفتند. تساوی یا شکست شارجه در این دیدار میتوانست قهرمانی شبابالاهلی که سردار آزمون و سعید عزتاللهی را در اختیار دارد، در فاصله سه هفته تا پایان لیگ امارات قطعی کند.
الوحده که در این دیدار احمد نورالهی و محمد قربانی، را از ابتدا در ترکیب داشت، توانست با نتیجه ۳ بر صفر شارجه، تیم دوم جدول و یکی از مدعیان قهرمانی را شکست دهد. کروسپکی در دقیقه ۲۸، یادسن در دقیقه ۳۴ و دیارا در دقیقه ۸۷ برای الوحده در این دیدار گلزنی کردند. قربانی در این دیدار به صورت کامل بازی کرد و نورالهی نیز در دقیقه ۱+۹۰ تعویض شد.
الوحده با این برد ۴۱ امتیازی شد و به رده سوم جدول ردهبندی صعود کرد و پشت سر شارجه قرار گرفت. شارجه با این شکست ۴۵ امتیازی و در رده دوم باقی ماند. با شکست شارجه، تیم شباب الاهلی در فاصله سه هفته تا پایان لیگ برتر امارات، قهرمانی را جشن گرفت.
شباب الاهلی با ۵۶ امتیاز در صدر قرار دارد و با توجه به اختلاف ۱۱ امتیازی با تیم دوم و سه هفته باقی مانده، قهرمانی زودهنگام لیگ امارات شد. این نهمین قهرمانی شباب الاهلی بود که بازیکنان ایرانی این تیم یعنی سردار آزمون و سعید عزت اللهی نفش مهمی در کسب آن داشتند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.