آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

وزیر علوم گفت: امنیت آزمون سراسری به طور کامل تضمین شده است و از آخرین نسخه سیگنال یاب برای کشف ابزار تقلب استفاده می شود.
کد خبر: ۱۳۰۲۷۳۶
|
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ 01 May 2025
|
573 بازدید

بکارگیری آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

به گزارش تابناک به نقل از مهر، حسین سیمایی صراف امروز در بازدید از حوزه نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه شهید بهشتی در جمع خبرنگاران افزود: امنیت آزمون سراسری تضمین شده است. دفترچه‌ها شخصی سازی شده و تا لحظه شروع آزمون مطمئن هستیم سوال و پاسخنامه به بیرون درز نکرده است.

وی خاطرنشان کرد: در محل آزمون هم اگر کسی همراه خود وسایل مدرن تقلب آورده باشد که در بازرسی‌های اولیه پیدا نشده باشد با آخرین نسخه سیگنال یاب‌ها مطمئنا متقلب پیدا خواهد شد. افراد متقلب سال‌ها از آزمون سراسری محروم می‌شوند.

وزیر علوم از استقرار پزشک در حوزه‌های کنکور خبر داد و گفت: پزشک و آمبولانس در محل‌های حوزه کنکور حضور دارند تا اگر مشکل ناگهانی پیش آمد به آن رسیدگی کنند.

وی درباره وضعیت حوزه امتحانی استان هرمزگان گفت: حادثه دردناکی اتفاق افتاد و از این بابت متاسفیم. امیدواریم دیگر شاهد چنین اتفاقی نباشیم و علل حادثه پیگیری و مشخص شود و تکرار نشود.

سیمایی صراف افزود: برای داوطلبان کنکور در استان هرمزگان مشکلی پیش نیامده و محل حادثه حدود ۵۰ کیلومتر با حوزه آزمون سراسری فاصله دارد. نمایندگان ویژه هم اعزام کردیم که اگر اتفاق پیش بینی نشده رخ داد بتواند تصمیم گیری کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت