به گزارش تابناک به نقل از فارس، فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی گفت: سال ۱۴۰۴ را، سال خشکاندن قدرتنمایی اراذل و اوباش قرار میدهیم، دیواره پوشالی آنها را خُرد میکنیم و آنها را به سمت سوراخموشهایی هدایت میکنیم که باید بخرند.
سردار احمدرضا رادان صبح امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان اظهار کرد: به شما در برابر مردم بزرگ کرمان قول میدهم با در اختیار داشتن چنین فرماندهان عزیزی و همکاران مجاهدمان، سال ۱۴۰۴ را سال خشکاندن قدرتنمایی اراذل و اوباش قرار میدهیم، دیواره پوشالی آنها را خُرد میکنیم و آنها را به سمت سوراخموشهایی هدایت میکنیم که باید بخرند.
وی بیان کرد: امسال، سال سختی برای برهمزنندگان نظم، امنیت و آرامش مردم خواهد بود، زیرا مگر میشود با آرامش، نظم و امنیت مردم شوخی کرد و اگر این عهد تا پایان سال عملیاتی نشد، اولین مقصر «احمدرضا رادان» است و دومی هم ندارد.
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی اضافه کرد: آیین فرماندهی در انتظامی بر اساس یکسری از ماموریتهای شاخص باید نقش ببندد، نگارش شود و بر اساس آن پیاده و اجرا شود.
سردار رادان عنوان کرد: این سبک فرماندهی باید سبک خاصی باشد تا بتواند ارتقای کارکنان را افزایش دهد و از آنجا که این سازمان با مردم سروکار دارد، باید اطمینانبخشی از اصول امنیت برای تولید احساس امنیت باشد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.