قطع مجدد برق چاه‌های کشاورزی

نایب رئیس مجلس از وزارت نیرو خواست درمورد تامین برق چاه‌های کشاورزی توجه ویژه‌ای داشته باشد تا از قطعی برق در این حوزه جلوگیری شود.
کد خبر: ۱۳۰۲۳۸۳
| |
1823 بازدید
برق چاه‌های کشاورزی دوباره قطع شد؛ اعتراض مجلس به خلف وعده وزارت نیرو
به گزارش تابناک، مصطفی پوردهقان نماینده مردم اردکان در نشست امروز سه‌شنبه( ۹ اردیبهشت ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به وزیر نیرو با انتقاد از قطع برق مکرر خانه‌ها و چاه‌های کشاورزی در برخی مناطق کشور که نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی دارند، گفت: ما انتظار داریم در اسرع وقت برق حوزه کشاورزی را جدا کنند. چرا که میزان مصرف آنها بسیار کم است.
 
علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر پوردهقان گفت: آقای علی آبادی وزیر نیرو پیش از این به مجلس گفته بود که ما اعلام کنیم، برق چاه‌های کشاورزی دیگر قطع نخواهد شد. البته قطع برق چاه‌های کشاورزی در زمستان به دلیل ناترازی بلامانع بود. اما متاسفانه اکنون در فصل بهار نیز برق چاه‌های کشاورزی قطع می‌شود که لازم است در این زمینه اقدامات لازم صورت گرفته و توجه ویژه به تامین برق چاه های کشاورزی در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار