میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دو استقلالی در جمع برترین‌های لیگ نخبگان آسیا

پس از پایان مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا بازیکنان برتر این رقابت‌ها را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۳۰۲۰۶۲
| |
2231 بازدید
|
۱

دو استقلالی در جمع برترین‌های لیگ نخبگان آسیا

به گزارش تابناک، پس از پایان مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا بازیکنان برتر این رقابت‌ها را اعلام کرد.

بر اساس اعلام AFC، رامین رضاییان با ارسال ۷۱ سانتر در صدر جدول بیشترین ارسال سانتر بالاتر از بازیکنانی، چون ریاض محرز و بروزوویچ قرار دارد. اختلاف رضاییان با نفر دوم این لیست ۷ سانتر است و این در حالیست که استقلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا از این رقابت‌ها کنار رفته است.

همچنین سید حسین حسینی دروازه‌بان استقلال در صدر جدول بیشترین مهار موفق این رقابت‌ها قرار دارد و الکسیس گندوز دروازه‌بان پرسپولیس در رتبه ششم قرار دارد. حسینی همچنین با ۴ کلین شیت در رده دوم بیشترین کلین شیت در این رقابت‌ها قرار دارد. حسینی همچنین با ۴۸ مهار موفق در صدر جدول بیشتر آمار مهار قرار گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
بخاط همین هم هست که آقای تاج به آقای قلعه نویی گفته که این دو بازیکن را به تیم ملی دعوت نکند!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت